HIT: Baka posavetovala unuku o seksu u detaljnom pismu (FOTO)

 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Nikada ali nikada nemoj imati analni seks. Možeš dobiti ozbiljnu infekciju i razne bolesti. Takođe oralni seks je veoma opasan - samo je jedan od poučnih saveta iz pisma bake Karmele

Baka Karmela De Nisko (87) iz Velike Britanije napisala je svojoj unuci Alison veoma interesantno i poučno pismo sa 16 stavki, u kojem ju je posavetovala o seksualnom životu.

Kada sam napunila dvadeset godina i imala svoju prvu ozbiljnu vezu, baka je pitala mamu jesam li još nevina. Naravno, odgovor nije dobila, ali mi je već sledeći dan uručila ovo poučno pismo - rekla je Karmelina unuka, Alison De Nisko.

- Nikada nemoj imati analni seks i nađi sreću koju zaslužuješ - jedan je od bakinih saveta. U opširnom pismu, Karmela je sa svojom unukom podelila i svoja iskustva.

- Hoću da podelim sa tobom savete koje smatram da bi trebalo da uvažiš, i mislim da treba da ih čuješ od svoje bake koja je uvek bila tu za tebe - započela je Karmela pismo koje je De Niskova objavila dve godine kasnije u britanskim medijima. Pismo je takođe sadržalo i savete o oralnom seksu, i prevremenoj ejakulaciji.

De Niskova, koja sada ima 22 godine, u telefonskom intervjuu za jedan britanski portal je rekla kako je uvek imala otvoren odnos sa svojom bakom. Pismo bake Karmele uključuje različite savete, izdvajamo najinteresantnije.

1. Uvek budi sigurna da mu je penis čist. Obrati pažnju da li ga pere sapunom i vodom pre nego legneš sa njim u krevet.

2. Nikada, ali nikada nemoj imati analni seks. Možeš dobiti ozbiljnu infekciju i razne bolesti. Takođe oralni seks je veoma opasan ukoliko imaš neke ranice u ustima. To muškarci vole, ali nikada nemoj gutati spermu, jer herpesu nema leka. Takođe, možeš dobiti i gonoreju i hlamidiju od koje možeš postati sterilna. Ukoliko ih oboje imate, morate se lečiti antibioticima.


3. Neki muškarci imaju problem prevremene ejakulacije i to žene jako frustira. Moraš da mu pomogneš da i on bude spreman kada i ti.

4. U početku, ženama je potrebna predigra. Što budeš starija, to ti više neće biti problem, verujem da ti kasnije neće biti potrebno više od sedam minuta da "budeš spremna".

5. Nadam se da ćeš pronaći sreću koju zaslužuješ, jer to je najbitnije. Bitno je da si ispunjena, voljena i srećna.

U telefonskom intervjuu de Nikova je objasnila kako se njena baka koja sada ima 87 godina udala sa 27  i kako nije baš bila najsrećnija. Zato smatra da je za ženu najbolje da zna dosta o ljubavi i seksu kako bi izabrala savršenog partnera.

Na pitanje šta baka Karmela misli o objavljenom pismu de Nikova je odgovorila da je baka oduševljena.

(Isidora Danić)

Video: Ono kada se sve oko tebe ruši, a tebi je laganica:U radnji izbio požar, on ostao "ladan kao špricer"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA