Tuga! U ataru apatinskog sela Svilojevo pronađeno šest uginulih životinja

M. B.
M. B.  

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • ZoranS

    22. mart 2025 | 07:14

    I ništa neće utvrditi, po običaju.

  • Novak

    21. mart 2025 | 12:10

    To je tako u svim krajevima Srbije na poljoprivrednim dobrim. Kao prvo niko od nadležne inspekcije ne proverava preparat da li su predozirani. Niko ne uzima podatke od kupaca da li se bave poljoprivredno delatnošću. A takve preparate prodavati kad i u koje doba dana se koriste. Ta poljoprivredna domaćinstvo hemijskom analizom ispitati da li su se pridržavali uputstva. Došli smo u situaciju da nam seoske površine nemaju ptica koje jedu insekte sve ih potrovasmo. Ovo se dešava iz razloga da jurimo i samo jurimo brzi rod i prinos. Sa tim trujemo decu, ljude, pčele i ljude. Na tone i tone paradajza se bere uveče i prska se i ujutru zreo ide u prodaju a tako 100% voća i povrća. A za te domaćine beri iz one bašte ili voćnjaka.