Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Ivan
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Neko

    10. novembar 2024 | 13:31

    Moj teča je iz okoline Kruševca. Kod njih su se često jele čorbice. Bela, čorbast grašak, spanać... Mislim da su ranije žene češće bile domaćice i bilo je više hrane "na kašiku". Sada žene rade i nije im do kuvanja, naprave nešto na brzinu, da se što pre jede.

  • Dejan

    10. novembar 2024 | 08:57

    Nadam se da ne računate instant supu iz kesice, to nije supa

  • novisad

    09. novembar 2024 | 22:45

    Velika je razlika izmedju Vojvodine i centralne Srbije. Mentalitet, ponašanje, kultura, istorija, običaji, hrana, sve je drugačije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA