Šok snimak sa srpske svadbe: Mladoženja umesto "da" uradio nešto što je napravilo haos na mrežama

 
E. K.
E. K.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Neverovatan potez koji je šokirao prvo sve zvanice na jednoj svadbi iz Srbije, a potom i ljude širom regije koji su ga videli kada je osvanuo na internetu, napravio je pravu buru i izazvao talas negodovanja i među onima koji su ga videli na mrežama.

Naime, sve bi verovatno ostalo među parom i gostima da neko nije odlučio da obelodani nadasve nesvakidašnji čin na koji se mladoženja osmelio.

U snimku se vide mladenci pred matičarem kako čekaju da izgovore "sudbonosno da", ali kada je došao red na muškarca, on je odlučio da priredi šalu. Uzeo je mikrofon od matičarke, pa se uputio kod svojih prijatelja da ih navodno pita da li su saglasni sa tim da se on oženi.

Potez je šokirao, a potom nasmejao zvanice, a najviše naizgled mladu, međutim kada je objavljen na stranici uživosasvadbe, nije naišao na takve reakcije, pa je verovatno u pitanju način šaljenja koji je svojstven toj porodici i prijateljima.

"Pokupili smo sve fazone od amerikanaca. Gde je ovo originalno? Gledala sam ovu foru pre pet godina na Instagramu", "Glupo ponašanje pred institucijom koju predvode maticari. Bezveze", "Od svega prave cirkus...", "Čim treba da se dogovara sa drugarima, rođacima,kumovima da li da se ženi iako je fora, od tog braka nema nista", samo su neki od komentara.

Da li je u pitanju manjak razumevanja ili šala nije umesna, stvar je individualne percepcije, no važno da su mladenci uživali.

(Telegraf.rs)

Video: Sastanak Vučića i Šujoka u Palati Srbija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA