Jedna žena teroriše stambenu zgradu u Novom Sadu: Zastrašuje decu, gađa jajima, hoda okolo sa sabljom u rukama

 
J. V.
J. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Stanari jedne zgrade u Novom Sadu mesecima trpe ponašanje svoje komšinice, a spisak njenih incidenata je poduži. Kako se navodi u objavi, uprkos brojnim apelima za pomoć upućenim nadležnim službama, pomoći nema.

Na snimcima koje je zabeležila nadzorna kamera zabeleženo je kako šeta hodnicima sa sabljom u ruci, a u jednom trenutku se vidi i odsjaj plamena, pošto je ona ušla u prostoriju.

"Stanari jedne zgrade u Noom Sadu već mesecima trpe zastrašujuće postupke osobe iz svoje zajednice. Uprkos brojnim apelima nadležnim službama, do sada nije bilo odgovora na njihove vapaje za pomoć. Snimci koje su stanari podelili prikazuju ekstremne primere nasilnog ponašanja – pretnje sabljom i podmetanje požara u zgradi. Svakodnevno se suočavaju s pretnjama, uništavanjem zajedničkog prostora, pa čak i zastrašivanjem dece", navodi se u objavi.

U komentarima su zabeleženi i još neki primeri ponašanja dotične. "Palila je sveće po ulazu, gađala mamu moju jajima. Sa terase se dere i plaši ljude, stvarno je neuračunljiva postala". "Odmah na robiju, nasilje je uzelo previše maha", "Svi stanari jedne zgrade ne mogu ništa toj ženi"...

(Telegraf.rs)

Video: Drska krađa telefona sa šanka u kafiću: Ovakav bezobrazluk niste videli

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA