"Bandera smrti" u selu Ugao kod Sjenice hitno sklonjena: Rešen veliki problem sa strujom

 
J. V.
J. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Meštani sela Ugao na samoj granici između Srbije i Crne Gore zbog jednog stuba koji je bio u lošem stanju imali su velikih problema sa snabdevanjem električnom energijom. Međutim, pre zime stigle su nadležne ekipe iz Sjenice koje su po hitnom postupku rešile ovaj problem i zmenile stub, koji su meštani nazivali još i banderom smrti.

- Nemam reči za ove ljude koji su odmah došli i jednom rečju spasili mi kuću. Do skoro, zbog ove bandere, nismo smeli proći u krugu od deset metara jer smo se bojali svakog časa da se ne srušili ili kada padne kiša da ne dodje do strujnog udara jer su žice visile. Nemamo reči da se zahvalimo ekipi koja je došla i mnogo nam pomogla. Bar na ovom polju ćemo mirnije dočakati zimu, kazao je Nusret Pjakić za agenciju RINA.

Elektrodistribucija Čačak: "Delujemo ekspresno"

Ogranak Elektro distribucije Čačak, pogon u Sjenici pokriva i održava naponske priključke u 122 naseljena mesta i ukupna dužina mreže je preko 1300 kilometara. Za pohvalu je što i u najtežim vremenskim uslovima naši gradjani imaju uredno snadbevanje električnom energijom.

- Mi po prijavi građana odmah delujemo ekspresno i u što kraćem periodu otkljanjamo probleme, i navešću vam samo jedan primer da zahvaljujući ovim radnicima tokom vanredne situacije u našoj opštini koja je trajala 90 dana, ni jedna kuća ne postoji u Sjenici da nije imala struju - kažu u EPS-u.

(Telegraf.rs)

Video: Pala bandera na kuću u Nišu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA