Lokalizovan požar u mlekari „Kuč kompani“ u Kragujevcu: Oglasio se Dačić

 
J. P.
J. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je danas u 12.39 časova dobijena dojava da je u Ulici Zore Jovanović, u naselju Vinogradi u Kragujevcu došlo do požara u proizvodnoj hali mlekare „Kuč kompani“.

„Danas u 12.39 časova dobijena je dojava da je u Ulici Zore Jovanović, u naselju Vinogradi u Kragujevcu, došlo do požara u proizvodnoj hali mlekare „Kuč kompani“.

Dolaskom vatrogasaca-spasilaca na lice mesta u 12.49 časova, ustanovljeno je da gori hala površine 1000 metara kvadratnih.

Požar je lokalizovan u 14 časova i stavljen pod kontrolu a vatrogasci-spasioci su i dalje na licu mesta gde će ostati dok požar u potpunosti ne bude ugašen.

U požaru, prema dosadašnjim informacijama, nema povređenih i nastradalih lica“, izjavio je ministar Dačić i dodao da je u gašenju požara trenutno

angažovano 30 vatrogasaca-spasilaca sa 13 vozila, kao i pripadnik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Kragujevac sa jednim vozilom, dve cisterne JKP „Šumadija“ sa četiri radnika, dve cisterne JKP „Vodovod i kanalizacija“ sa četiri radnika i radnici „Elektrošumadije“.

(Telegraf.rs)

Video: Napad na policijsku stanicu u Bosanskoj Krupi okarakterisan kao terorizam

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA