Oglasio se tumač Kremanskog proročanstva: Dragan tvrdi da bure "zna" ko će biti novi predsednik Amerike

 
K. P.
K. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Sitno se odbrojava do predsedničkih izbora u Americi, a svet sa nestrpljenjem očekuje da vidi ko će se useliti u Belu Kuću.

Kladionice u SAD već su se usijale, a da li će slaviti Donald Tramp ili Kamala Haris možda znaju čuveni kremanski proroci koji su proricali budućnost ne samo Srbije već i sveta. Dragan Pjević, tumač navodnog Kremanskog proročanstva, tvrdi da na imanju velikih proroka postoji bure, a čija slika bude u njemu, on će biti novi predsednik Amerike.

Međutim, iako su pre četiri godine najavili Trampovu pobedu, ipak je pobedio Džo Bajden.

- Prošli put se Tramp oglušio o naše pozive, ja sam u avgustu ove godine napisao još jedno pismo u kojem mu saopštavam da po svom izaslaniku pošalje svoju fotografiju, međutim i njegov i sin i zet koji su bili u Beogradu nisu došli u Kremna po podršku. Niti je ovo pismo stiglo do Trampa, videćemo šta će biti na izborima 5. novembra - rekao je za RINU Dragan.

On se prisetio izbora pre četiri godina, kada je u buretu bila Bajdenova fotografija, mesec dana pre nego što je on i zvanično izglasan na izborima.

Kremansko proročanstvo Foto: RINA.rs

- Odluka je u buretu, a u buretu nije bila Trampova slika već Bajdenova. Kremansko nebo nikad nije grešilo - tvrdi Pjević.

Inače, Кremna se proslavila mnogim navodnim proročanstvima, a veruje se da su predvideli propast dinastije Obrenovića, dolazak "crvenog cara" Josipa Broza Tita, kraj komunizma, korona virus, mobilne telefone i mnoge druge događaje na nacionalnom i svetskom nivou.

Pjević kaže da je Кremna učinila da na vlast dođu Tomislav Nikolić, Boris Tadić i Vojislav Кoštunica, ali niko se Кremni nije odužio i svi su otišli u istoriju.

(Telegraf.rs)

Video: Hapšenje međunarodne kriminalne grupe koja se bavila švercom narkotika

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailo

    20. oktobar 2024 | 18:09

    Ikakvo prorocanstvo iz kremna u vezi prdsednika amerike nije validno oni ne znaju amerikom gospodari Bog Sotoni se samo cini da imma vlast nece sotona ista uspeti protiv Boga.

  • Jeee

    20. oktobar 2024 | 20:11

    A Bajden poslao sliku ..

  • Bole

    20. oktobar 2024 | 21:00

    Nije se setio da ubaci loto listić, eto mu ideje vredne 4 miliona evra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA