Ujutru mraz, a posle? Pogledajte kakvo nas vreme očekuje sledeće nedelje i da li će biti padavina

 
A. G.
A. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Naredni dani donose promenu vremenskih prilika, sa mestimično sunčanim i hladnim jutrom, uz mogućnost jutarnjih mrazeva u nižim predelima.

U ponedeljak nas očekuje mestimično sunčano vreme, sa minimalnom temperaturom od 10 stepeni i maksimalnom do 19 stepeni. Takođe, pripremite se na jake udare vetra koji će pratiti ovakav vremenski scenario.

U utorak će vreme biti sunčano i pretežno toplo, s maksimalnom temperaturom koja može dostići 22 stepena, bez padavina. Ovo će biti jedan od toplijih dana u nedelji.

Sreda će doneti pretežno sunčano vreme s temperaturom do 19 stepeni, dok će minimalna temperatura biti 8 stepeni. U ovom danu, jači udari vetra mogu izazvati nelagodnosti, a postoje šanse za slabu kišu.

Četvrtak započinje oblačno, ali se tokom dana očekuje razvedravanje. Minimalna temperatura će biti 8 stepeni, dok će maksimalna dostići 18 stepeni. Iako su šanse za kišu slabe, prognoza predviđa jače udare vetra.

U petak nas očekuje jako sunčano vreme s temperaturom do 19 stepeni. Nastaviće se jaki udari vetra, ali bez padavina. Ovaj trend se nastavlja i u subotu, koja će biti slična petku, sa suncem na horizontu.

Nedelja donosi puno sunca, a temperature će ostati slične onima iz prethodnih dana.

Početkom sledeće sedmice, posebno u južnim i jugoistočnim delovima Srbije, može se očekivati slab mraz na visini od 2 metra, s temperaturama između -2 i 0 °C. Dnevne temperature biće u granicama ili malo iznad proseka za treću dekadu oktobra, u većini mesta između 16 i 22 °C.

Pripremite se na promene i uživajte u sunčanim danima!

(Telegraf.rs)

Video: Da li će se zadržati sunčano i toplo vreme ili nam sledi preokret?!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA