Provalili u sedam kuća u Aleskincu i ukrali novac: Uhapšena dvojica muškaraca iz Ražnja

 
K. P.
K. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Nakon što je obio sedam kuća u Aleksincu i otuđio veću količinu novca, policija je uhapsila 47-godišnjeg muškarca iz Ražnja. Uhapšen je i 58-godišnjak iz Ražnja koji se sumnjiči da mu je bio saučesnik.

Zbog sumnje da je izvršio krivična dela i otuđio novac iz sedam kuća u Aleksincu, policija je pretresla stan i druge prostorije koje 47-godišnji N. V. koristi i tom prilikom pronašla deo novca, za koji sumnjaju da je ukraden.

Deo novca, kažu iz policije pronašli su i u Aleksincu, a kako kažu, pretpostavljaju da je sakriven nakon krađa.

- Takođe, policija je uhapsila i M. K. (58) iz Ražnja koji se sumnjiči da je pokazao N. V. jednu od kuća i odvezao ga do nje, a koju je N. V. potom obio i deo ukradenog novca dao M. K. pa se on sumnjiči da je izvršio krivično delo teška krađa u saizvršilaštvu - navode iz policije.

N. V. je određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom Tužilaštvu, gde mu je nakon saslušanja određenjen pritvor do 30 dana.

Po nalogu Tužilaštva, M. K. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužiocu u Aleksincu.

(Telegraf.rs)

Video: Hapšenje međunarodne kriminalne grupe koja se bavila švercom narkotika

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gorčivoje

    19. oktobar 2024 | 19:26

    Bogat kraj pa novac čuva najviše u banci ali za svakodnevne potrebe kod kuće,što ne plaćaju karticama niko ne zna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA