Lončar: Lista čekanja za CT ukinuta, u januaru ukidamo liste za katarakte, MR i koronarografiju

 
Ekipa Srbije
Ekipa Srbije
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

"Konačno smo dočekali i to, da oni koji kritikuju svaku aktivnost usmerenu ka razvoju naše zemlje, svaki uspeh Srbije, svaku dobru vest, a koji za vreme svojih mandata baš ništa nisu uradili u interesu građana i ove države,da konačno priznaju kako bi liste čekanja na operacije i intervencije izgledale da su oni ostali na vlasti", izjavio je ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

"Jer kako drugačije objasniti budalaštine koje smo danas čuli od narodne poslanice Tatjane Pašić, da je na listama čekanja 700.000 građana Srbije, odnosno više od 10% svih građana ove zemlje??! Autoprojekcija je jasna, a jasno je i građanima Srbije, da oni koji ne znaju ni da pročitaju zvanične podatke o broju ljudi na listama čekanja, ne bi mogli ništa dobro doneti ovoj zemlji", dodao je on.

"Dok narodna poslanica Pašić i njeni nalogodavci bar ne nauče da čitaju, jer obraz, odgovornost i stid nemaju i nikada neće imati, država Srbija na čijem je čelu predsednik Vučič odlučno će nastaviti da čini sve kako bi liste čekanja bile eliminisane. Lista čekanja za CT je ukinuta, do kraja godine, odnosno već u januaru, biće ukinute i liste čekanja za operaciju katarakte, MR i koronarografiju, a za godinu ipo i za ortopedske operacije", rekao je Lončar.

Građani Srbije to prepoznaju, ističe.

"Pružaju nam podršku, dok narodna poslanica Pašić i njeni nalogodavci ne mogu da računaju na podršku ni kućnog saveta", izjavio je Lončar.

Video: Stop rasizmu! U Beogradu održana šetnja sa porukom u znak sećanja na ubistvo Roma Dušana Jovanovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA