Digli kredit da kupe mašine, vatra im odnela sve u par minuta: Dragićevići skupljaju snagu da krenu ispočetka

 
M. L.
M. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Sve što su godinama sticali poštenim radom vatrena stihija odnela je za nekoliko minuta. Porodici Dragićević iz zaseoka Šume kod Ivanjice požar je progutao celokupnu poljoprivrednu mehanizaciju, sav materijal za rad, a potpuno je stradao i novoizgrađeni objekat.

Kažu da još uvek nisu isplatitili kredite koje su podigli da bi nabavili mašine za rad, a evo sada su ostali bez ičega. A šteta je, kako kažu, blizu tideset hiljada evra.

Vladan i Marica su nekoliko minuta pre požara bili u objektu iz koga su krenuli na njivu da beru kukuruz. Nedugo zatim komšija je javio da se gust dim širi iz pravca njihove kuće. Odmah su dotrčali ali spasa nije bilo.

Vatrogasci i okupljene komšije uspeli su da lokalizuju požar kako se ne bi proširio na porodičnu kuću. Jedina svetla tačka u ovoj nesreći je da žrtava nije bilo i da su komšije pokazale ogromnu slogu i veliku dozu humanosti jer su se odmah okupili da pomognu koliko mogu.

(Telegraf.rs/Infoliga)

Video: Snimak kuće u Kanjiži nakon požara: Dvoje stradalo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA