AMSS: Povoljni uslovi za vožnju, kamioni za izlaz na Batrovcima čekaju pet sati

 
E. K.
E. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Miholjski dani i vreme dobrih uslova za putovanje donose lakšu vožnju i dobru prohodnost puteva, sem slabe jutarnje magle koja na deonicama pored reka u kotlinama i preko prevoja u jugozapadnim i zapadnim krajevima Srbije može otežavati vožnju i usporavati saobraćaj, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Na putevima u košavskom području povremeno jači udari vetra mogu biti neprijatni za vreme vožnje, a posebno vozačima koji upravljaju teretnim vozilima ili autobusima.

Prema informacijama Uprave granične Policije RS dobijenim u 05.15 časova, nema zadržavanja na putničkim terminalima naših graničnih prelaza.

Što se tiče zadržavanja na teretnim terminalima graničnih prelaza, za izlaz na Kelebiji, Šidu i Sremskoj Rači čeka se 240 minuta, na Gradini 60 minuta, na Batrovcima 300 minuta, a na Bogojevu 180 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za sve kategorije vozila.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Od danas do početka decembra biće zatvoren deo auto-puta - A5 Moravski koridor, na delu od raskrsnice "Kruševac - Zapad" do kružne raskrsnice "Koševi" u cilju završetka radova na trasi auto-puta u Koševima, a koji su neophodni za saobraćajno povezivanje sa novoizgrađenim deonicama autoputa, pa će tokom zatvaranja saobraćaj će biti preusmeren na obilaznu alternativnu mrežu državnih puteva i lokalnu uličnu mrežu Grada Kruševca.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Šta građani Crne Gore kažu o rezultatima popisa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA