Iz tora Ljubiše Raškovića u Buđanovcima lopovi odneli 21 jagnje

 
E. S.
E. S.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Posle krađe jagnjadi u Buđanovcima, stanovnici u tom delu Srema strahuju da bi i njihova imovina mogla biti na meti lopova. Iz Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici saopštavaju da su obavešteni o tom slučaju, da je policija izašla na lice mesta, izvršila uviđaj i obavestila nadležno tužilaštvo.

Kada je Ljubiša Rašković, stočar iz Buđanovaca, krenuo da nahrani svoje stado ovaca koje se nalazilo na imanju u Ulici Ive Lole Ribara broj 86, zatekao je uništen tor, srušenu ogradu, ozleđenog psa koji je čuvao stado.

Od 21 jagnjeta, koliko je držao u toru, nije ostalo nijedno.

Loša vest brzo se proširila ovim rumskim selom, gotovo svi znaju šta je snašlo Raškovića, za koga kažu da je pravi domaćin i vredan čovek, te i sami strahuju za svoju imovinu.

Nesrećni čovek je slučaj prijavio policiji, te strpljivo čeka da se istraga završi. Kako kaže, niko nije imao razloga da mu takvo zlo načini, jer je sve pošteno radio i ni sa kim se zamerao nije.

Ono ovaca što je ostalo pokušava da održi u životu i prehrani, razmišlja o osiguranju i postavljanja video nadzora.

(Telegraf.rs / RTV)

Video: Beli iz Nove Varoši "srodio" se s jaganjcima: Da li vidite psa na ovoj fotografiji?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA