Ovo su aktuelni radovi na srpskim putevima

 
M. B.
M. B.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Na deonici Svilajnac – Medveđa planirana je obustava saobraćaja zbog pojačanog održavanja kolovoza i postavljanja završnog sloja asfalta. Radovi će se odvijati na sledećim lokacijama:

  • 14. oktobra, od 7 do 19 časova, kod mesta Medveđa
  • Od 15. oktobra u 7 časova do 17. oktobra do 19 časova, kod mesta Grabovac.

Alternativni pravac: Saobraćaj će biti preusmeren iz Svilajnca preko državnog puta II B reda broj 383 do mesta Glogovac, zatim državnim putem II A reda broj 185 do mesta Medveđa.

Na autoputu E-70, na deonici Pećinci-Ruma u smeru ka Rumi, biće radovi na mašinskom presvlačenju kolovoza 11. i 12. oktobra, u toku svetlog dela dana. Saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom u zoni radova.

Na autoputu E-70, na deonici Pećinci-Šimanovci u smeru ka Beogradu, 11. oktobra, takođe u toku svetlog dela dana, izvodiće se radovi na redovnom održavanju. Radovi će zahtevati zatvaranje preticajne trake u dužini do 200 metara ili zaustavne i vozne trake u dužini do 200 metara.

Na deonici petlja Avala – petlja Bubanj Potok, 12. oktobra od 11 do 23 časa, zbog snimanja serije biće privremeno zatvoreni delovi izgrađenog državnog puta koji još uvek nije pušten u saobraćaj kod petlje Bubanj Potok i na delu autoputa E-75, između petlji Avala i Bubanj Potok. Molimo učesnike u saobraćaju da voze pažljivo i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

U Prokuplju je u toku obustava saobraćaja zbog asfalterskih radova u ulicama Arsenija Čarnojevića i Milena Jovanovića do 31. oktobra, od 8 do 18 časova. Tokom obustave, alternativni pravci su gradske ulice.

Na naplatnoj stanici Preljina, zabeleženo je zadržavanje vozila od 20 minuta, dok na ostalim naplatnim stanicama u Republici Srbiji nema zadržavanja.

(Telegraf.rs)

Video: Počela rekonstrukcija pruge Lukićevo - Zrenjanin Fabrika: Pogledajte kako teku radovi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA