"Golf 2" jači i od mečke! Nišlija svojim golfićem otišao na kraj sveta: Stigao do najsevernije tačke Norveške

 
N. S.
N. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 6

Pera Majonez (24), poznati Jutjuber iz Niša, ili kako mu je pravo ime Petar Mladenović,  uputio se na dalek put u Norvešku. Ovo i ne bi bilo toliko čudno da on na put nije krenuo čuvenim automobilom - "golfom 2". Ovo je prvi "golf 2" koji je stigao "na kraj sveta", a o tome je svoje pratioce je obevstio fotografijom ispred table Nord Kep uz opis "Stigli smo na kraj sveta".

Petar se dugo spremao za ovaj put i zacrtao da pređe svojim "golfom" 14.000 kilometara, a ceo snimak ove avanture dostupan je na njegovom Jutjub kanalu pod nazivom "Otišo sam na kraj sveta s Golfa dvojku na petak 13-ti".

On je prešao Evropu, Skandinaviju, a snimak dokumentuje putovanje kroz različite krajolike, izazove sa automobilom, lepe pejzaže i neizvesne trenutke na dalekom severu. Zacrtao je cilj je da stigne do "kraja sveta" uprkos simboličnoj, "nesrećnoj" datumskoj koincidenciji.

- North Cape, prešli smo hiljade kilometara kroz Evropu i Skandinaviju i stigli do najsevernije tačke kontinenta!  Ovo je bio pravi test izdržljivosti za nas i našeg vernog saputnika. Hvala od srca našim sponzorima koji su učestvovali u ovaj put i podržali nas na svakom kilometru", napisao je on ispod fotografije na Instagramu.

Pomoć i podrška na putu bio mu je prijatelj Nemanja kojem je posebno zahvalan, a svoje utiske oduševljenja nije mogao da sakrije kada je shvatio da  mu se sa vrha pogled pruža dokle god se vidi.

- Ovo je bukvalno kraj sveta, nema dalje. Ovo je kraj. Zvanično sam došao na kraj sveta sa svoje 24 godine i to sa najjačim autom u istoriji automobilizma. Ovo se ne viđa svaki dan. Ovaj golf neću nikada prodati -  poručio je jutjuber dok je bio na spomeniku na Nord Kepu.

Pera i Nemanja, nastavljaju vožnju u golfu dvojci, a nakon odlaska do norveškog rta, Petar je planira da se golfom spusti do Španije, odakle će se vratiti u Srbiju.

Njegovo putovanje možete pratiti na njegovim kanalima na Jutjubu i Instagramu.

(Telegraf.rs)

Video: Kolona motora na sahrani Mirka Rašića: Bolna scena verenice koja prilazi i pozdravlja ih

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    11. oktobar 2024 | 12:00

    Svaka cast za Peru i Nemanju, milina je gledati vase putešestvije.

  • Даросава

    11. oktobar 2024 | 13:00

    Голф двојика? Фолцваген неће више произвести бољи дуготрајнији аутомобил. Возио сам га од 1985. (купљен директно из производне хале у Вогошћи) па све до 2019. Мењао сам шкољку.

  • Milan

    11. oktobar 2024 | 12:05

    Mercedes123 i Golf2 su bez konkurencije već ušli u legendu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA