"Ne mogu da stignem da uzmem ćerku iz vrtića, ali..." Ovo su poslednje Milanove reči, nestao pre četiri meseca

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 0

Farmaceut Milan Đorđević (41) nestao je na današnji dan pre četiri meseca na izletištu Bojanine vode na Suvoj planini, a njegova supruga, brat i roditelji i dalje o njemu nemaju ni jednu jedinu informaciju. Milanova majka Marica Đorđević kazala je za naš portal da policija nije zatvorila predmet o nestanku njenog sina, ali da istraga stoji u mestu.

"Sve je isto kao i 10. juna kada je nestao. Predmet je otvoren, ali istraga stoji jer nema bilo kakvog traga, nema nikakvog dokaza. Ja policiju više i ne zovem jer dobijam uvek isti odgovor. Snaja je zvala inspektora i rekao joj je ono što smo toliko puta već čuli. Nadali smo se da će policija pregledom Milanovih telefona i laptopa nešto pronaći, ali ništa sumnjivo nisu našli", izjavila je Marica.

Ona je kazala da su pre nešto više od mesec dana poslali dopis i zatražili od crkve odgovor na pitanje da li je Milan u nekom od manastira u našoj zemlji.

"Nismo još dobili odgovor, ali kažu da se na tako nešto i duže čeka. Nama je bitno da nam samo kažu da je živ, ne treba nam ništa više", istakla je Marica. Ona je kazala da se njihov život sveo na to da sede i čekaju da se Milan sam javi.

"Ne znamo gde da idemo, gde da ga tražimo. Da nam neko kaže idite tamo i tamo mi bi otišli. Ovako kao da su ga oteli vanzemaljci. Suprug i sin povremeno odlaze na Bojanine vode, jer ih ne drži mesto, a tamo je Milan poslednji put viđen. Mnogo nam je teško, svima nam je samo Milan u glavi. Sada se plašim i za starijeg sina, bojim se da se njemu nešto ne desi. On se ne oseća dobro i još je na bolovanju, ne može da počne da radi. Ne može da shvati da njegovog brata nema. Ni sama ne znam koliko ću više da izdržim ovu neizvesnost, suprug takođe. Njegovoj supruzi je takođe mnogo teško, sama je sa dva mala deteta", govori Marica.

Dodala je da nikako ne može da shvati da u jednom danu može da sedi sa sinom i pije kafu, a da ga istog dana više nema i da ne zna šta mu se dogodilo. Porodica je svhatila da se nešto dogodilo sa Milanom 10. juna popodne kada nije došao s posla da vodi sina na rođendan. Pre toga se oko podneva javio supruzi i rekao da ne može da stigne da uzme ćerku iz vrtića, ali da će stići da vodi sina na rođendan.

"Kad se nije pojavio, niti javljao na telefon, snaja je pozvala našeg starijeg sina, da joj pomogne, da on odvede dečaka na rođendan. Tada smo krenuli da ga svi zovemo na telefon, ali se nije javljao. Pametni sat koji mu je ostao u stanu pokazao je da se njegov telefon nalazi 19 kilometra od Niša. Zato je stariji sin sa drugarima otišao do Bojaninih voda i tamo pronašao parkiran Milanov službeni automobil", izjavila je Marica.

Ona je kazala da ne znaju zbog čega se Milan uputio na planinu sam, bez opreme za planinarenje, čak i bez novčanika jer mu je i on ostao u stanu.

"Ne znamo gde je bio između 12 časova prepodne i 17 časova ili 18 časova, kada je njegov automobil zapazio na parkingu jedan biciklista. Bio je u 12 časova u Jelašnici, tu ga je kamera za video nadzor usnimila, ali nije pre 17 časova otišao na Bojanine vode. To nam je biciklista potvrdio. On nam je rekao da ga je automobil prestigao otprilike u 17 časova na putu ka Bojaninim vodama. Šta se za tih pet sati dešavalo sa Milanom, gde je bio, ne znamo", naglasila je Marica.

Za mladim farmaceutom na Suvoj planini tragali su policajci, vatrogasci, pripadnici Žandarmerije i Gorske službe spasavanja, šumari, meštani sela u podnožju Suve planine i planinari, ali nisu pronašli ni delić Milanove odeće ili obuće pa je isključena mogućnost da je tamo počinio samoubistvo.

(Telegraf.rs)

Video: Majka nestalog Milana očajna: "Jedino ako mu neko nije pripretio..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA