Ovo je "put pista", vozi se kao da imamo 9 života: Jeziva poruka vozača u Srbiji o deonici koja je sada opasna

 
M. L.
M. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Na putu Bačka Topola - Stari Žednik došlo je do saobraćajne nezgode, prenosi Instagram stranica 192_rs, ali ono što dodatno zabrinjava su upozorenja vozača koja se tiču baš ove rizične deonice.

"Često sam na tom putu, put pista, ravan, to se vozi kao da imamo 9 života", napisao je jedan čovek s namerom da upozori koliko je ovaj put postao opasan.

"Lastin autobus pre 3, 4 vikenda me je zaobišao i bukvalno me ostavio, dao sam gas da vidim koliko ide, tip je autobus terao 110. Generalno, 90 je ok, sve preko toga je nepotrebno. I da naglasim pre nego što ospu paljbu, zanimalo me je koliko ide jer me je oduvao, doduše saobraćaja nije bilo. A generalno, od Bačke Topole do Subotice tim putem se tako vozi, kao da imamo 9 života, baš kao što sam rekao", još jednom je naglasio on.

(Telegraf.rs)

Video: Blokiran put ka Donjoj Jablanici: Telegraf na licu mesta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusän

    7. oktobar 2024 | 15:25

    U zadnjim godinama sve su cešci naslovi o stradanjima u Saobracaju.Srbija ima alat i mora da upotrijebi bar na neko odredjeno vrijeme.DRASTICNE KAZNE,inace neodgovorni vozaci ce se još vise kotiti a neduzni zivoti gasiti.Primjer mogu biti Švicarski ili Austrijski Kazneni Katalog.Neide drugacije Kazne za voznju pod narkoticima i alkoholom staviti posebno tesku kategoriju prekršaja.Efekat ce se brzo pokazati.

  • Ezra

    7. oktobar 2024 | 17:20

    Primetio sam da kad policija da izvestaj koliko je kaznjenih krecu komentari, pa pune budzet, pune dzepove, itd, ja da se pitam, al imate srece oa se be pitam

  • Prle

    7. oktobar 2024 | 15:47

    A gde je tu policija? Da li postoji i radi svoj posao ili statira u kukuruzu?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA