Novi Sad se danas pretvara u hipodrom: Otvoreno prvenstvo Vojvodine u preponskom jahanju

 
N. S.
N. S.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Danas, 5. oktobra na Novosadskom sajmu biće održano "Otvoreno prvenstvo Vojvodine" u preponskom jahanju. Juče  je na Manježu Novosadskog sajma, održano II kolo Vojvođanske preponske lige.

Početak jučerašnjeg dana je obeležio Amater tour, potom i takmičenje u kategoriji dece. U kategoriji starijih takmičara pobednik najteže utakmice je Stefan Đoković iz beogradskog kluba Aleksa Dundić. Pobednica 2. utakmice je Jelena Mastilović iz kluba domaćina Konjički centar "Novosadski sajam".

- Danas, 5. oktobra, biće održano Otvoreno prvenstvo Vojvodine u preponskom jahanju. Početak prve utakmice je zakazan za 11.00 časova. Osim uživanja u skokovima na Manježu, svi posetioci Sajma lova i ribolova i Sajma ekologije mogu da na info-pultovima dobiju detaljne informacije o konjičkom sportu. Ovo nadmetanje je i prilika da se najave konjička takmičenja koja će biti održana tokom Sajma sporta i omladine 18. oktobra. Organizator Vojvođanske preponske lige i Otvorenog prvenstva Vojvodine u preponskom jahanju je Konjički savez Vojvodine, a tehnički organizator je Konjički centar “Novosadski sajam"- rekla je za NS Uživo Romana Suvajdžić, trener Konjičkog centra Novosadski sajam.

Ulaz je besplatan za posetioce.

(Telegraf.rs/nsuzivo.rs)

Video: Đoković jahao pastuva po proplancima Durmitora: Princ na belom konju postoji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA