Kad sin pođe očevim stopama: Dejan započeo posao izrade nemaštaja, a onda se dogodio BUM

 
E. K.
E. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Da jedino sloga kuću gradi na najbolji način pokazuje primer Đorđevića iz sela Božurnja kod Topole. Otac Dejan započeo je posao izrade nameštaja, a potom mu se pridružio i sin. Četiri ruke mogu da urade mnogo više nego dve, tako da je posao procvetao.

- Ovim poslom smo počeli da se bavimo pre jedno četiri godine. Učili smo zanat malo po malo, pristigao je i moj sin, naslednik da me zameni i pomogne u poslu, tako da je sada sve lakše, spojili smo mladost i iskustvo. Svaka kuhinja koju napravimo nijedna nije ista, svaka ima svoju priču i ideju koja potiče iz naše glave. Posao radimo tako da naše mušterije budu zadovoljne onim što unesu u svoje kuhinje i svoje sobe - kaže za RINU Dejan Đorđević.

Đorđević nameštaj Topola Foto: RINA

Da bi se napravio jedan komad nameštaja treba dosta truda i rada, a Dejanova specijalnost su kuhinje i upravo za njih vlada veliko interesovanje.

- Posle uzimanja mera na terenu pravimo crtež koji pokazujemo mušteriji i onda pravimo dogovor. Proizvodimo kuhinje, ormare, male komode. Sve može da se radi od iverice i medijapana i na tome se i baziramo. Izrada kuhinje traje u proseku nekih dvadesetak dana do ugradnje - ističe Dejan.

Đorđević nameštaj Topola Foto: RINA

Njihove kuhinje mogu se videti u brojnim domaćinstvima, a kupci su iz čitave Srbije.

- U našem poslu 99 odsto mušterija bude zadovoljno, trudim se da svi budu zadovoljni i da na naš posao niko nema zamerku. Meni je najveća pohvala ta kada nas ljudi preporučuju svojim rođacima, komšijama, prijateljima jer to je znak da je dobro i kvalitetetno - zaključuje Đorđević.

(Telegraf.rs)

Video: Tužni snimci potoplje Bosne i Hercegovine: Proglašeno stanje nesreće zbog obilnih padavina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA