Muž detaljno opisao kako mu se žena porađala u Pančevu: Mreže se usijale zbog ovih reči!

 
E. K.
E. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Na društvenim mrežama jedna Pančevka je objavila svoje iskustvo u porodilištu tog grada, a objava je naišla na brojne reakcije devojaka i žena koje su je ili podržale ili se čak složile sa svim što je napisala.

"Pošto u ovim grupama vole da se dele loša iskustva, ja bih da napravim jedan presedan. Danas mi se rodila ćerkica u pančevačkom porodilištu i sa zadovoljstvom mogu da kažem sa je moja supruga tokom porođaja imala divnu podršku i pomoć od dr Flore i tima babica", počinje objava.

Suprug gospođe koja je na svet donela ćerku, nije štedeo reči pohvale, ali je i detaljno opisao na kakav je tretman njegova supruga naišla.

"Sve pohvale generalno za osoblje pančevačkog porodilišta koje je u svakom trenutku bilo strpljivo i davalo sve potrebne informacije i pazilo na svaki detalj tokom završnih dana trudnoće moje supruge. Malo pozitivnih vesti i ohrabrenja za sve buduće roditelje", naveo je.

Na kraju je zamolio da njegovu objavu preskoče negativnošću i pozvao sve koji su imali slična iskustva ili žele da napišu nešto pozitivno da to i učine.

Upravo to se i desilo. Brojne korisnice su se javile u komentarima napisavši da su i same bile predivno tretirane u porodilištu u Pančevu, a neke baš od strane gorepomenute lekarke.

Naravno, bilo je i onih koji su želeli da pozdrave radost novih roditelja, pa su im čestitali na prinovi!

(Telegraf.rs)

Video: Baka Mirjana Petrović iz Cikota u 99. godini igra, peva i radi sve fizičke poslove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA