Fresh Corner slavi Svetski dan kafe sa novim ukusima kafe

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 0

Kvalitetna pauza za kafu tokom vožnje pruža savršenu priliku za osveženje i uživanje u trenucima opuštanja pre nastavka puta. Bilo da ste na putu ka poslu ili na putovanju, savršena šoljica kafe može vam doneti neophodnu dozu energije. Upravo zbog toga je, Fresh Corner, na Svetski dan kafe, proširio svoju ponudu vrhunskim napicima, garantujući da će svaka kafe pauza postati pravi trenutak uživanja.

Nove, egzotične kafe po prvi put su predstavljene na ekskluzivnom događaju pod nazivom "Od plantaže do šoljice" kompanije MOL. Zvanice su imale priliku da, u ambijentu inspirisanom Brazilom, otkriju bogate arome i ukuse vrhunske Fresh Corner kafe. Takođe, direktno iz Brazila, goste su zabavljale profesionalne samba plesačice, donoseći duh brazilske kulture.

MOL Serbia Foto: Promo/ Nebojša Dimić

Mol Grupa je u svoju ponudu uvrstila sopstveni brend kafe jer želi da putnici kroz sve zemlje u okviru mreže, kad putuju, piju istu kafu vrhunskog kvaliteta. Saradnjom sa više od 2.000 kupaca iz 6 zemalja, kroz testiranja i unapređenja, kreirana je Nova Fresh corner kafa u skladu sa afinitetima potrošača.

Nova ponuda obuhvata izvanrednu 100% arabiku iz Brazila, poznatu po svom bogatom ukusu i savršenoj teksturi, kao i sofisticiranu mešavinu arabike i robuste, koja donosi balansiran i pun ukus. Obe kafe su pažljivo birane kako bi pružile jedinstveno iskustvo u svakoj šoljici, bilo da preferirate blagu, aromatičnu kafu ili onu snažnijeg karaktera. Premijum kafa, 100% arabika dolazi iz poznatog regiona Minas Žerais, jednog od najznačajnijih proizvođača kafe u Brazilu. Ova kafa se ističe bogatim profilom ukusa sa naglašenim notama slatke mlečne čokolade, sveže pečenih badema, marcipana i kremastog karamela. Srednje pržena zrna osiguravaju mekanu i kremastu teksturu, idealnu za pripremu različitih napitaka kao što su espresso, flat white i espresso macchiato. Ova kafa bogate arome biće dostupna na svim autoputskim MOL servisnim stanicama, kao i na servisnoj stanici Konjarnik.

MOL Serbia Biljana Mališić Jut, direktorka maloprodaje u MOL Serbia/Foto: Promo/ Nebojša Dimić

Osim toga, Fresh Corner ponosno uvodi novu mešavinu koja se sastoji od 80% arabike i 20% robuste. Ova prefinjena mešavina donosi bogatstvo ukusa sa primesama čokolade, kakaoa, karamela i pečenog lešnika. Savršena je za pripremu espresso napitaka kao što su latte i cappuccino, nudeći intenzivan i aromatičan ukus koji će zadovoljiti i najzahtevnije ljubitelje kafe. Ova nova mešavina biće dostupna na svim MOL servisnim stanicama.

Uvođenjem MOL Move aplikacije, celokupno iskustvo je podignuto na viši nivo, a novi specijaliteti u Fresh Corner asortimanu čine svaku pauzu za kafu nezaboravnom. Nova kafa se prži u Roastar fabrici koristeći najsavremenije italijanske mašine. Svi procesi, od pažljivog odabira zrna do konačnog prženja, podložni su strogim kontrolama kako bi bio obezbeđen samo najviši kvalitet.

MOL Serbia Foto: Promo/ Nebojša Dimić

Razvoj ovih specijaliteta vodila je Anita Nagy-Bertók, barista sa više od 20 godina iskustva u industriji kafe. Anita je bila počasni gost događaja "Od plantaže do šoljice", gde je gostima detaljnije približila sam proces nastanka ovog premijum napitka. Kao sertifikovani senzorni sudija, Anita je sa svojim bogatim znanjem osigurala da svaka šolja kafe pruži jedinstveno iskustvo.

MOL Serbia Foto: Promo/ Nebojša Dimić

Pozivamo vas da započnete dan uz nove Fresh Corner specijalitete i otkrijete savršeno iskustvo koje pružamo. Uživajte u svakom trenutku ispijanja kafe i učinite ga nezaboravnim!

(Telegraf.rs/PR)

Video: Čudni oblaci stoje nad Beogradom, ali prizor je fenomenalan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA