Ovo je žena koja ulazi u kuće i stanove da krade: Kraljevčanka je zatekla u domu, pa je slikala s leđa

 
M. L.
M. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Kraljevčanka koja je u svojoj kući u centru grada zatekla nepoznatu ženu, najverovatnije u nameri da krade, istu je odmah prijavila policiji, a uspela je i da je fotografiše sa leđa, pa nam je prosledila sliku kao upozorenje.

Žena se predstavlja kao Dormeo promoter. Međutim, u Dormeu su potvrdili da nemaju takve promotere i da su upoznati sa prevarom.

"Danas oko 11 časova u centru grada, zena sa fotografije (nazalost samo ovu fotografiju imam), dok sam sišla niz stepenice već je ušla u kuću i ukrala ključeve od kuće (što smo kasnije primetili)", navedeno je na početku objave, kojom je Kraljevčanka rešila da upozori sve, tim pre što se ispostavilo da ova žena "operiše" u više gradova.

Kako je napisano, ona je imala i "objašnjenje" zašto je tu.

"Predstavila se kao promoter za Dormeo, ali sam je izbacila iz kuće iako našminkana, doterana, bila mi je čudna. Kasnije sam zvala i Dormeo, rekli su da oni nemaju promotere i da nažalost primaju ovakve prijave već 2 meseca unazad, da su ljudi pokradeni u par gradova. Eto, oprez svima i volela bih ako neko ima neko iskustvo sa ženom da napiše, bar se na fotografiji vidi šta je nosila tada", piše u upozorenju.

Navedeno je i da je ta porodica slučaj prijavila policiji.

Ipak, ono što unosi dodatni nemir jeste činjenica da su se u komentarima javili mnogi koji su je ne samo videli, nego su imali i slična iskustva s pomenutom ženom.

Nekima se predstavila takođe kao agent prodaje, drugima je pokazala setove noževa koje je nosila upravo u torbi.

Podjednako alarmantno jeste i činjenica da se čini da dotična žena to radi već duže vreme, pa građani Kraljeva i okolnih mesta poručuju da su je i ranije viđali.

(Telegraf.rs)

Video: Ukrao čoveku kola ispred nosa: Da li je ovo krađa veka?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lucifer

    30. septembar 2024 | 11:41

    Lepa slika i vidi se da je dobro građena ali ne vidi se šta u glavi ima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA