Putevi Srbije: Izmene u saobraćaju na pojedinim deonicama zbog radova

 
K. P.
K. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Zbog radova na putevima širom Srbije na pojedinim deonicama saobraćaj će biti usporen, obustavljen ili preusmeren, saopštilo je Javno preduzeće Putevi Srbije.

Na auto-putu od petlje Kovilj do petlje Novi Sad jug, zbog radova do 30. septembra biće zatvorena vozna i zaustavna saobraćana traka u dužini od 100 metara, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu od petlje Vrbas do petlje Feketić ka graničnom prelazu Horgoš, zbog radova do 7. oktobra biće preusmeren saobraćaj na desnu stranu kolovoza ka Novom Sadu i odvijaće se dvosmerno.

Na petlji Feketić u smeru od Novog Sada ka graničnom prelazu Horgoš, biće omogućeno isključenje i uključenje na auto-putu zaustavnom saobraćajnom trakom, uz povećan oprez, navodi se u saopštenju.

Petlja Feketić u smeru prema Subotici biće zatvorena za saobraćaj 30. septembra u periodu od 7 do 18 časova kada neće biti moguće ni isključenje ni uključenje na petlji Feketić u smeru ka Subotici. Alternativno isključenje do mesta Feketić iz pravca Novog Sada je petlja Vrbas, dok vozila koja idu prema Subotici iz mesta Feketić za uključenje na auto-put koristiće petlju Bačka Topola ili petlju Vrbas.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnhim stanicama nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije Srbije danas u 13.15 časova na graničnom prelazu Gradina na ulazu u zemlju, putnička vozila čekaju 30 minuta, na Batrovcima na izlazu iz zemlje, teretna motorna vozila čekaju 240 minuta, na Preševu na ulazu u zemlju, putnička vozila čekaju 20 minuta, dok na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila, navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Pomahnitali vozač BMW vozio 230 kilometra na sat: Snimak nasilničke vožnje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA