Meridian fondacija donirala vredan aparat Klinici za ginekologiju i akušerstvo u Kragujevcu

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nastavak akcije "Skeniraj, pomozi"

Predstavnici Meridian fondacije, nastavljaju da obilaze klinike za ginekologiju i akušerstvo širom Srbije, u želji da što većem broju budućih majki, olakšaju te najvažnije trenutke u životu – one momente kada donose decu na svet.

U sklopu akcije "Skeniraj, pomozi", Meridian fondacija posetila je kliniku u Novom Sadu, a protekle nedelje put ih je naneo u Kragujevac.

Prof. dr Aleksandra Dimitrijević, koja je rukovodilac Klinike za ginekologiju i akušerstvo u Kragujevcu, izjavila je da je donirani aparat upravo ono što im je nedostajalo, te da iskazuju veliku zahvalnost Meridianu što im je izašao u susret i nabavio upravo ono što im je neophodno da bi sve operativne zahvate vršili u što boljim uslovima.

-Ono što je karakteristično za ovaj aparat, jeste da se radi o vakuum aspiratoru novije generacije, koji ima praktično prigušivače buke, tako da ne ometa rad lekara u operacionoj sali. Zahvaljujem se Meridian fondaciji, zaista su nam vrlo brzo izašli u susret - dodala je Prof. dr Aleksandra Dimitrijević.

Klinika u Kragujevcu, koji predstavlja centar Šumadije i tog dela naše zemlje, jedna je od izuzetno važnih ustanova, te se saradnja Meridiana, koji prepoznaje značaj te institucije i Univerzitetskog centra u tom gradu, ovde neće završiti.

U narednom periodu čekamo nastavak velike akcije za porodilišta pod nazivom "Skeniraj, pomozi".

(Telegraf.rs/PR)

Video: Vozač dobio kutiju pa napravio ovaj potez: Snimak sa autobuske stanice koji niko nije video

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA