Popijte kafu od srca i budite deo OMV humanitarne akcije

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0
OMV Dan kafe Foto: Promo/ OMV

I ovog prvog oktobra, na Međunarodni dan kafe, svratite na neku od 64 OMV benzinske stanice širom Srbije i popijte kafu u VIVA kafeu. Jer to je dan kada pomažemo drugima i pijemo kafu od srca!

OMV Srbija i ove godine 1. oktobra tradicionalno obeležava Međunarodni dan kafe, tako što će celokupan prihod ostvaren od prodaje VIVA kafe na OMV benzinskim stanicama širom Srbije tokom Dana kafe, biti doniran NURDOR-u, Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka i Fondaciji NORBS plus, koja brine o osobama obolelim od retkih bolesti.

Aktivno angažovanje kompanije u iniciranju i podršci važnim društvenim akcijama, doprinelo je da obeležavanje Međunarodnog dana kafe na ovakav način postane tradicija. U akciji "Popij kafu od srca", sa puno posvećenosti i želje da se ostvari što bolji rezultat, zajedno sa potrošačima, koji 1. oktobra često svraćaju na naše stanice baš zbog podrške akciji, učestvuju i zaposleni u celoj OMV Srbija mreži.

Zato vas pozivamo da potražite najbližu OMV benzinsku stanicu i 1. oktobra dođete na VIVA kafu da zajedno doniramo i doprinesemo uspehu akcije.

Od srca.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Predavanje vidovdanke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA