Zbog radova na putevima uspoprena vožnja na pojedinim deonicama u Srbiji

 
Đ. Đ.
Đ. Đ.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Građevinska sezona na putevima je u punom jeku, pa je na deonicama na kojima su radovi u toku vožnja usporenija, dok se na pojedinim gde je saobraćaj obustavljen, koriste obilazni putevi, podseća AMSS.

Do 27. septembra u toku su radovu na zameni kišne kanalizacije, nadržavnom putu I A reda broj 2, deonica petlja Ljig - petlja Takovo, u smeru ka Pakovraću.

Do 30. septembra do 16 časova, biće izmenjen režim saobraćaja na delu auto-puta na deonici petlja Beograd - petlja Surčin zbog izvođenja radova na izradi privremenog službenog prolaza. U oba smera za saobraćaj ce biti zatvorena preticajna saobraćajna traka. Saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom trakom, navodi se u saopštenju.

Radovi na zameni dilatacionih spojnica na mostu preko reke Jaruge na delu auto-puta između Grdelice i Predejana, u smeru ka Vranjudo biće završeni sutra, 27. septembra. Tokom izvođenja radova, za saobraćaj će biti zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom

trakom.

Produžavaju se radovi na sanaciji kolovoza na delu auto-puta u zoni naplatne stanice Aleksinački Rudnici do sutra, 27. septembra u 16 časov. Tokom izvođenja radova, za saobraćaj će biti zatvorena krajnja desna saobraćajna traka za izlaz sa auto-puta. Za saobraćaj će biti u funkciji jedna izlazna i jedna ulazna saobraćajna traka.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Na graničnim prelazima na izlazu iz Srbije nema zadržavanja putničkih vozila, dok teretna čekaju od 60 minuta do sedam sati.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične Policije Republike Srbije teretna vozila čekaju na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu Horgoš 240 minuta,

Kelebiji 360 minuta, Batrovcima 420 minuta, Bogojevu i Šidu po 120 mminuta i na Sremskoj Rači 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za sve kategorije vozila, navodi se u saopštenju AMSS.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Održana premijera u predstave "Meduza Suza" u Narodnom pozorištu Pirot

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA