Ovaj će ubiti nekoga na putu: Objavljen snimak belog poršea koji se danima iživljava na Batajničkoj petlji

 
M. L.
M. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 9

Bezbedna vožnja ne čuva samo život pojedinačnog vozača, već i svih drugih učesnika na putu oko njega. Snimak bahatog i jezivog divljanja na autoputu kod Batajničke petlje utoliko je strašniji jer se nameće pitanje - kada će takvom vožnjom ovaj čovek ubiti nekoga?

"Danima, beli porše sa NS registracijom se iživljava na autoputu. Meni je danas uleteo i namerno počeo da koči, iako se krećem propisanom brzinom od 130km/h i pretičem kamion. Čovek uleće, kreće da koči osvetnički, namerno iz revolta i samo mojom brzom reakcijom je izbegnut sudar. Verovatno bi se lepo proveo sa 2.5t otpozadi", navodi čovek koji je svedočio divljanju i poslao snimak.

Lokacija je, kako je naveo, Batajnička petlja autoput.

(Telegraf.rs)

Video: Gromovi pucaju, ne prestaje da seva: Jeziv snimak oluje na putu od Zlatibora ka Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fuj

    26. septembar 2024 | 18:30

    A ti se uhvatio lijeve trake. Kakvo preticanje kamiona, kilometar do njega. Tvoje ponašanje je bahato i izazvalo je ovakvu ružnu i neopravdanu reakciju. Malo ti ovaj snimak, pa još tekst da se vozač bijelog poršea "danima" bahati. Svaki dan čeka da ti naiđeš i pretičeš kamion, da bi te matletirao. Jadno!

  • Heores

    26. septembar 2024 | 18:54

    Sta pricate lik sto se buni vozi levom trakom, imao vremena da se skloni al nece jer bi on samo levom da vozi jer mu je mrsko da se pomeri... Ljudi se uhvate leve trake imaju prostora da se vrate bezbedno u desnu ali to ne rade nego hoce da vozi levom sve vreme, otuda I ovakvim slucajevi.

  • Blek

    26. septembar 2024 | 17:26

    Imaš snimak tablica, posalji na policiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA