Kristine (15) iz Žitišta nema od nedelje, policija raspisala potragu: Majci poslala poruku, od tada nedostupna

 
M. L.
M. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Kristine Radomirović (15) iz Žitišta nema od nedelje, a njen telefon od toga dana je nedostupan, javila je redakciji Telegrafa njena majka Dragana, uz molbu da objavimo vest o nestanku. Kako kaže, nestanak je odmah u nedelju prijavljen policiji i policija je raspisala potragu za devojčicom.

Majka otvoreno razgovara o teškim životnim okolnostima i moli ljude da na trenutak zaborave na osude, jer je sada najvažnije da se Kristina pronađe.

- Kristina je već jednom bežala od kuće. Tada je pobegla sa momkom i zbog tog incidenta je oduzeta i smeštena u hraniteljsku porodicu. Iz hraniteljske porodice je potom bežala ovde, svojoj kući, a u maju je i vraćena nama, svojoj porodici. Sve je krenulo lepo, upisala je Poljoprivrednu školu i čak počela da ređa i petice. Hvaljena je kao dobro dete i dobar đak - navodi majka Dragana.

Prošlog vikenda Kristina joj je, priča, javila ide da radi na njivu u Žabalj.

- Već oko pet ujutru, u nedelju, nje nije bilo u kući. Tada sam ustala i videla da je nema. Pozvala sam je, a ona mi je rekla da je otišla da radi na njivu u Žabalj. Poslala mi je i poruku da je dobro i da nije pobegla od kuće. Od tada više nisam mogla da je dobijem jer je non stop nedostupna - kaže majka u panici.

U nedelju uveče nestanak je prijavila policiji.

- Molimo one koji je je prepoznaju da jave najbližoj policijskoj stanici ili na broj 0613088086 - poručuje majka.

(Telegraf.rs)

Video: Jovanović: Dok se ne pronađe telo, ne možemo reći da je devojčica Danka Ilić ubijena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan Ktć

    26. septembar 2024 | 14:52

    Ma, bez brige. Sigurno je pobegla kod " dečka". Nije joj prvi put. Zadovoljna je što se piše o njoj, a za roditelje je baš briga. Nije čovek pametan šta uraditi : vaspitne ćuške ili razgovor?

  • B+

    26. septembar 2024 | 14:35

    Ljubav ah ta ljubav kod mladih kada hormoni prorade,vratiće se sama kada se malo osvesti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA