Od života u autobusu do puta u Aziju: Neverovatna priča Strahinje i Anje koji u avanture vode i svoju decu

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Anja i Strahinja su par koji svojim nesvakidašnjim avanturističkim životom godinama unazad oduševljava ljude širom regiona. Nakon života i putovanja svetom u kamperu, adaptacije starog autobusa u dom iz snova i mnogih drugih poduhvata, sada su u Aziji odakle su se i prvi put upustili u avanturu, ali ovaj put u društvu svoje dece.

Ko bi pomislio da su im dani ispunjeni neverovatnim dogodovštinama ne bi mnogo pogrešio, a tome svedoči i snimak koji su objavili kao objašnjenje kako su došli do toga da potpune strance oslovljavaju braćom.

Kako kažu, Ben i Heri su momci koji rade u njihovom smeštaju na ostrvu Gili.

- Njihov deo posla je manje više ispoštovan kada su nam dali ključeve od apartmana, ali ovi ljudi su nas svaki put pratili na pijacu da se postaraju da nas kao turiste niko ne klepi sa cenama. Spremili i roštiljali kupljenu ribu, ali bez ikakvih dodatnih troškova. Vodili nas u zezanje i upoznali sa svojom ekipom - ispričao je Strahinja u snimku koji je objavljen na njihovom Instagram nalogu.

Objasnio je da zato ta dva momka zovu Eđa, što znači brat moj na slengu Bahasa jezika.

- Pozdravite Bena i Herija i sve druge ljude koji se vanljudski cimaju da nekom drugom bude lepo - poručio je Strahinja.

Podsetimo, Strahinja i Anja sa decom relativno skoro su objavili da počinju novu avanturu, vraćajući se u Aziju odakle je za njih sve i počelo.

(Telegraf.rs)

Video: Sastanak Vučića sa Fon der Lajen

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA