Palma: Vučić dokazao u Njujorku da Srbija nikad nije imala veću političku snagu u svetu nego danas

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 17

-Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se izborio za pravdu u Sjedinjenim Američim Državama, samom činjenicom da je uspeo za dva dana da razgovara sa, verovatno najmoćnijom osobom u SAD Džejkom Salivenom koji je savetnik predsednika SAD za nacionalnu bezbednost, sa nemačkim kancelarom Olafom Šolcom, turskim predsednikom Erdoganom i mnogim drugima, a da istovremeno nagradi ruskog ambasadora u UN Vasilija Nebenzju za pomoć Srbiji prilikom odbacivanja Rezolucije o Srebrenici. Takvu političku snagu i poštovanje u svetu Srbija nikada nije imala - izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

-Tu činjenicu treba da pozdrave svi građani Srbije, a posebno sve političke partije u Srbiji, bez obzira da li su deo vlasti ili opozicija. Međutim opozicija indirektno preko napada na predsednika svoje države, napada Srbiju i ta opozicija pokazuje da se zalaže ne za jaku, već za slabu Srbiju. Pošto opozicija zna da na izbora nema šta da traži, pokušava na sve načine da pučem dođe na vlast. U Srbiji se na vlast dolazi delima i glasovima građana. Srbija je ponosna na svog predsednika - poručio je predsednik Jedinstvene Srbije.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Privremene insitucije u Prištini ulicu u Banjskoj nazvale po poginulom albanskom policajcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Elena

    24. septembar 2024 | 14:54

    Palma je u pravu! Vučić je pravi lider za ovo vreme!

  • Filip

    24. septembar 2024 | 14:55

    Svaka čast na hrabrosti i odlučnosti! Srbija se ponovo čuje!

  • Goran

    24. septembar 2024 | 14:54

    Verujem da će Srbija nastaviti da jača pod njegovim vođstvom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA