Oprez Novosađani! "Na Klisi je prevarant, ulazi u kuće pod ovim izgovorom, evo kako izgleda"

 
E. K.
E. K.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Uznemirujuć poziv za oprez osvanuo je u jednoj od novosadskih grupa i sudeći po reakcijama, muškarac zbog koga je i napisano upozorenje odavno je poznat kao prevarant ne samo stanovnicima Klise, već i drugih delova Vojvodine.

"U Novom Sadu na Klisi je prevarant! Oprez, ulazi u kuće sa pričom, ima mađarski naglasak, priča mađarski", piše na samom početku objave.

Kako je pojašnjeno, on ima oko 40 godina prema slobodnoj proceni gospođe koja je i uputila upozorenje.

"Crn, podšišane brade, izuzetno uredan, vozi sivi auto. Priča mu je da prodaje šerpe u kompenzaciju za zlato i gleda okolo sta ima da ukrade", navela je gospođa, a onda je usledio dodatni šok.

Naime, mnogi su u njenim rečima prepoznali muškarca.

"Da, da, bio je i kod nas", "Taj je bio kod mene, ali ništa nije hteo ukrasti samo je rekao da daje nov set šerpi za bilo kakvo zlato, munđusu i slično", "Prijavite policiji i po mom mestu se često voze... Nije sam uvek je u autu neki muškarac sa njim", samo su neki od komentara.

Da situacija bude još više alarmantna, čini se kao da je takva situacija odranije poznata.

"Mom svekru je pre 2 godine ukrao novčanik, došao kao nudi šerpe za zlato i navalio da grli mog svekra i odžepari ga, ukrade mu novčanik. Kad je video da nema novčanika već je bilo kasno, taj je seo u kola i otišao", navedeno je u jednom od komentara.

"Taj je prošle godine ordinirao po celoj Bačkoj", piše u drugom.

"Kažu da pelješe po kući, gledaju gde šta ima, pa posle dođe na primer žena ili drugi muškarac i traži vode ili slično i onda kad vide odakle ste uzeli zlato opelješe vas. Ni meni nije ništa uzeto, ali čujem sad priče - meni se ovo desilo na poslu, u tuđoj kući, pa sam u šoku", takođe je navedeno u jednom od komentara.

Nije poznato da li je slučaj prijavljen policiji, ali nije na odmet povećati oprez.

(Telegraf.rs)

Video: Privremene insitucije u Prištini ulicu u Banjskoj nazvale po poginulom albanskom policajcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vrbas

    24. septembar 2024 | 13:47

    Taj uredni i doteran Madjar, kod nas godinama voza sivi auto i menja serpe za zlato.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA