Cedevita podržava klinCE kreativCE: Deca iz SOS Dečijeg sela Srbija osvojili su javnost umetničkim delima

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0
Cedevita Foto: Promo/ Cedevita

Cedevita je ove jeseni pokrenula kampanju Budi TU. Budi CE. čiji je cilj podržati klinCE kreativCE SOS Dečijeg sela Srbija i dečijim optimizmom inspirisati javnost.

Deca su neverovatni učitelji, iako toga možda nisu svesna. Njihova spontanost, iskrenost i maštovitost često otkrivaju vredne lekcije koje mi odrasli možemo zaboraviti u užurbanosti svakodnevnog života. Umetnost im omogućava da se nose s emocijama, da istražuju svet oko sebe i izgrade vlastitu svest.

Naša uloga je biti prisutan, slušati i pratiti te poruke, jer nas deca svojim delima mogu podsetiti na stvari koje smo možda zaboravili – poput slobode izražavanja, iskrene radosti stvaranja i važnosti življenja u trenutku. Njihova umetnička dela mogu nas inspirisati da ponovo pronađemo povezanost s vlastitom kreativnošću i podsetiti nas da budemo otvoreniji prema svetu oko sebe.

U kampanji Budi TU. Budi CE. Cedevita je odlučila dati glas deci iz SOS Dečijeg sela Srbija kroz prethodno spomenutu kreativnost. Na kreativnim radionicama, deca SOS Dečijeg sela Srbija osvojila su nas svojom vedrinom, znatiželjom i umetničkim pristupom, te dokazala da se u svakom detetu skriva maleni kreativac.

Cedevita Foto: Promo

Odabirom omiljenog Cedevita ukusa i građani mogu podržati klinCE kreativCE iz SOS Dečijeg sela Srbija, a dodatno se mogu inspirisati na edukativnoj platformi budidobrobudice.com. Uz stručne članke, građani mogu pronaći i Vodič kreativnosti koji su takođe naslikala deca te otkriti kako mogu primeniti određene kreativne tehnike u svom svakodnevnom životu.

Klinci kreativci su svojim radom dokazali da kreativnost nije rezervisana samo za profesionalne umetnike, već je dostupna svima, bez obzira na godine ili životne okolnosti. Svako dete u SOS Dečijem selu unelo je svoj lični pečat u ovaj projekt, dokazujući nam da je snaga stvaranja u rukama svakoga ko se usudi krenuti tim putem.

Podržimo zajedno klinCE kreativCE iz SOS Dečijeg sela Srbija! Limitirano izdanje Cedevita pakiranja potražite u u Roda i Idea objektima.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Čamagić: Radovi na rekonstrukciji Trgovačke škole trajaće do jula naredne godine

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA