Sa tobom bih čekao u redu još sat vremena: Novosađanin traga za devojkom koja mu je ulepšala dan

 
M. L.
M. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Koliko ste puta samo čuli da muškarci više ne prilaze devojkama kao pre? I možda i ima istine u tome, ali isto tako je puno i do stidljivosti. Jedan Novosađanin u trenutku nije smogao hrabrosti da izrazi divljenje devojci koja ga je opčinila, pa je naknadno napravio Fejsbuk profil i počeo potragu za njom preko grupe "Novosađani".

Kako je naveo, zajedno su stajali ispred menjačnice, u Bulevaru kod Futoške, i čekali radnicu, a to čekanje je bilo dovoljno da poželi opet da je sretne.

- Ako nekad i pročita ovo, možda ko zna, moram da pokušam bar. Stajao sam ispred menjačnice na Bulevaru kod Futoške. Stajao sam čekajući radnicu sa devojkom, simpatičnom, plavom. Veoma prijatnom. Razmenili smo par rečenica, ali ništa više od toga. Pa sam mislio ovim putem da je eto možda potražim - naveo je muškarac i nastavio:

- Jer nekako čini mi se da bih čekao tu radnicu sa njom još sat vremena bez problema. Pa ako nekad vidiš ovo, javi se, nemam fb ni mreže, ne živim u Novom Sadu, ali sam često tu. Napravio sam ovaj Fb samo da bih ti se javio - napisao je on.

A mi se nadamo lepom završetku ovog ljubavnog apela.

(Telegraf.rs)

Video: Đurić: Novi Sad je u domenu redovne odbrane od poplave

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA