Zbog tragedije kod Ušća otkazuje se koncert ansambla Ministarstva odbrane

 
A. G.
A. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Svečani koncert povodom jubileja - 125 godina postojanja Umetničkog ansambla Ministarstva odbrane „Stanislav Binički, koji je trebalo da se održi 23. septembra u MTS Dvorani u Beogradu, otkazuje se zbog jučerašnje tragične smrti pripadnika Vojske Srbije desetara Danijela Lazovića iz Druge brigade kopnene vojske, njegovo troje maloletne dece i Dijane Kutlačić.

"Besplatne ulaznice koje su građani do sada preuzeli važiće i u novom terminu koncerta o čijem će održavanju javnost biti blagovremeno obaveštena", navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.

Podsetimo, porodica Lazović zaputila se juče sa komšinicom ka manastiru Studenica, kada su u sudaru kod Ušća nastradali otac, troje dece i komšinica, a majka je preživela sa teškim telesnim povredama. Ona je danas otpuštena iz bolnice na lični zahtev.

Nesreća se dogodila na putu Kraljevo Raška, kod Ušća, kada je došlo do sudara borbenog vozila Vojske Srbije i putničkog automobila u kojem je Lazović bio sa suprugom, decom i prijateljicom.

Detalji nesreće i dalje nisu poznati.

(Telegraf.rs)

Video: Sestra muža Ane Pendić pronađena mrtva, voditeljka u suzama prvi put o tragediji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA