Tužne vesti! Mali Luka (4) se sa lečenja iz Turske vraća u Srbiju: Njegovo stanje je veoma loše

 
N. S.
N. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Zbog lošeg zdravstvenog stanja i nemogućnosti daljeg lečenja, Luka Rodić (4) se iz Turske vraća za Srbiju i neće mu biti potrebna sredstva za dalje lečenje.

Novčana sredstva koja su uplaćena na Lukin namenski račun u Fondaciji "Budi human", biće preusmerena na račune Lenke Žutković, Isidore Vučković, Milane Matković i Jovane Barušić.

Humanitarni bazar, koji je bio namenjen za Luku, biće održan u subotu (21.09.), ispred Metroa u Bačkoj Palanci, a prikupljena sredstva će biti uplaćena za Stevana Sauera.

Organizatori pozivaju sve da se priključe ovoj humanitarnoj akciji, bilo kroz učešće u organizaciji, doniranje predmeta, ili podršku na dan bazara.

Za sve informacije i prijave za učešće u bazaru, zainteresovani mogu kontaktirati organizatore na broj telefona: 060/565-6781

Podsetimo, Luka Rodić je dečak iz Bačke Palanke kojem je u februaru 2024. godine dijagnostifikovana tumorska promena gornjeg pola desnog bubrega i tumor u zadnjoj lobanjskoj jami sa posledičnim hidrocefalusom. Luka je dobio šansu da lečenje nastavi na klinici u inostranstvu gde su planirani specijalistički pregledi kao i zračne terapije.

Nažalost, Luka se vraća u Srbiju, a vesti o lošem zdravstvenom stanju potresle su sugrađane.

(Telegraf.rs/BAP Vesti)

Video: Denis se junački bori od kako je doživeo strašnu nesreću, a sada mu je potrebna pomoć

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NV

    20. septembar 2024 | 18:55

    Ovo je pretuzno 💔 Andjele maliKoliko je srce njegovih roditelja koji su sa tolikom patnjom preusmerili sva sredstva drugoj deci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA