ROADPOL "počistio" bahate vozače sa ulice! Pogledajte koliko njih je uhvaćeno za samo 4 dana

 
E. H.
E. H.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Pripadnici saobraćajne policije, za samo četiri dana sprovođenja mera pojačane kontrole saobraćaja u okviru projekta ROADPOL dani bezbednosti, kontrolisali su više od 35.000 vozila i otkrili 20.500 prekršaja.

Zbog prekoračenja dozvoljene brzine kretanja sankcionisano je 11.500 vozača, dok je zbog vožnje pod dejstvom alkohola iz saobraćaja isključeno 425, a zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci 26 vozača.

Takođe, zbog nekorišćenja sigurnosnog pojasa sankcionisano je 2.500, a zbog nepropisnog prevoženja dece u vozilu 110 učesnika u saobraćaju. Projekat ROADPOL dani bezbednosti sprovodiće se širom Evrope do nedelje, 22. septembra, u cilju unapređenja bezbednosti saobraćaja na evropskim putevima, kao i podizanja svesti građana o značaju poštovanja propisa.

(Telegraf.rs)

Video: Turković: Radić je na prijemu bio veoma uznemiren sa povredama u vidu otreklina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BG 1

    20. septembar 2024 | 14:07

    Malo kontrole treba i za pešake,kako se ponašaju u saobraćaju pa kada ih zakači auto uvek vozače krive,idu i pijani i pod dejstvom droge i lekova.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA