Šestogodišnji dečak u Nišu bacio mače, pa ga pregazio trotinetom, majka odbrusila komšiji: Dobićete drugo mače

 
M. L.
M. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 19

Šestogodišnje dete sinoć je ispred jednog objekta u Nišu udaralo i bacalo mače o zemlju, pa potom pregazilo trotinetom. Snimak i vest o tom nemilom događaju objavili su Udruženje PIT i Udruženje ZOO Planet Niš, a slučaj je prijavljen i policiji, prenosi Jugmedia.rs

Kako se na snimku nadzornih kamera vidi, dečak je bez ikakvog razloga krenuo da maltretira mače i naneo mu velike povrede u vidu preloma kičme i karlice.

Vlasnik ovog objekta odveo je nedužno povređenu macu kod veterinara i tamo konstatovali povrede, i dodaju da je živa ali je u teškom stanju i teško diše.

mače, Niš, nasilje Foto: Printskrin/Udruženje Pit

Snimak je izuzetno uznemirujuć, pa ga nećemo objaviti.

Iz Udruženja PIT navode: „Roditelji su ti koji bi trebalo da decu uče poštovanju prema životinjama. Zar deca stvarno ne znaju da ovakvo ponašanje nije dopustivo, ili znaju? Mnogo puta je dokazano da je tanka linija između nasilja nad životinjama i ljudima“.

Dodaju da će protiv roditelja dečaka podneti krivičnu prijavu, kao i da je policija izašla na mestu događaja i obavešten je tužilac.

Udruženje je objavilo i prepisku komšije sa majkom dečaka, koja je optužila komšiju da je dečaku naneo traumu jer je vikao na njega. A na konstataciju komšije da se dečak uplašio jedino toga da majka ne sazna šta je uradio, jer će da ga tuče, ona je odgovorila: "Dobićete drugo mače".

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    19. septembar 2024 | 16:20

    Grozni roditelji deca još gora. Ali ovo je patološko ponašanje. Dete nema empatiju. Mogu samo da zamislim njegovo ponašanje kad bude stariji. Strašno. 😥😠

  • Bgd

    19. septembar 2024 | 16:05

    Sacuvaj boze danasnje dece i majki! Uzas.

  • Nena

    19. septembar 2024 | 16:14

    Majku debelo kazniti,debelo po džepu i odvesti na ispitivanje da se vidi dal je sposobna da bude roditelj ako nije da joj se deca oduzmu da nebi odrastali i postali monstrumi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA