Oglasila se škola u Pančevu pored koje je nastao snimak brutalnog nasilja nad devojčicom

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Snimak brutalnog nasilja koje se dogodio juče, navodno pored Tehničke škole u Pančevu uznemirio je građane, a Telegraf.rs je kontaktirao školu za koju se sumnja da pohađaju devojčice koje su učestvovale u stravičnoj tuči. Na poziv Telegrafa odgovorio je pedagog škole Marija.

Ona je navela da sa događajem nisu upoznati i da ne znaju šta se dogodilo.

- Nismo upoznati sa tim događajem, ne znamo šta se desilo - rekla je kratko Marija, pedagog Tehničke škole u Pančevu za Telegraf.rs.

Podsećamo, snimak krvničkog prebijanja devojčice u Pančevu objavljen je na mrežama i odmah napominjemo da je veoma uznemirujuć. Ipak, odlučili smo da ga prenesemo jer je ovaj snimak istovremeno veoma važno upozorenje za sve nas!

Kako se navodi u opisu snimka, tri devojčice od 16 godina krvnički prebijaju drugu devojčicu od 15 godina i to sve zbog dečka. One je brutalno udaraju, obaraju na zemlju, a zatim šutiraju i čupaju.

Može se videti i da je dosta dece okolo, ali niko ne reaguje i ne meša se.

"Ovo se desilo juče u Pančevu kod Tehničke škole. Molim vas da okačite da što više ljudi vidi i da podeli kako bi ovo došlo do policije i kako bi ove devojcice odgovarale za ovo", dodala je autorka.

(Telegraf.rs)

Video: Opsadno stanje oko kafića na Vračaru, policija pretražuje teren: Snimak sa lica mesta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ана

    19. septembar 2024 | 12:22

    Треба им одржати добру лекцију о понашању и о насиљу. Наравно, пошто имају 16 година могу и кривично да одговарају. И даље сам и шоку како људи, а ево и млади окрећу главу од насиља. Нико не спречава, нико не алармира...ужас.

  • Dasa

    19. septembar 2024 | 13:50

    Divljakuse...!

  • Xzvv

    19. septembar 2024 | 12:57

    Pa upoznajte se,raspitajte se

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA