"Moglo je biti opasno": Nesvakidašnja situacija na putevima Zlatibora uplašila vozače

 
N. S.
N. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Na magistralnom putu Užice - Prijepolje saobraćaj se usled padavina tokom jučerašnjeg dana odvijao po mokrim i klizavim kolovozima, stoga se vozačima savetuje oprez. Ista situacija je i danas, na području Zlatibora, Tare i Zlatara. Ipak, jedan prizor na samom ulasku u centar popularne srpske planine privukao je pažnju prolaznika.

- Dva konja na trenutak su zaustavila saobraćaj na prometnoj magistrali, na ulazu na Zlatibor. Bili su uplašeni i pokušavali su da pređu saobraćajnicu, nakon što su ih ugledali - vozači su stali i oni su bezbedno prošli i otišli ka šumi. Iako je moglo biti opasno da su ishitreno izleteli, ipak je lepo na našoj planini videti ovakve divlje lepotane - kaže za RINU jedan od vozača koji se zatekao na licu mesta.

Vozačima se usled loših vremenskih uslova, savetuje dodatan oprez naročito na planinskim prevojima.

(Telegraf.rs)

Video: Nju konji ljube svakoga dana: Udomljena Milica je novi član Čete konjanika Policijske brigade

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    16. septembar 2024 | 10:24

    Na tom delu i krave često prelaze magistralu. Jeste opasno. A možete da napravite priču kako se na Zlatiboru vlasnici konja ophode prema njima. Vrlo nehumano. 😥 A da ne pričam o konjskom izmetu koji nikad ne počiste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA