Jezive slike udesa u Novom Pazaru: Automobil na krovu od siline udarca!

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Oko 23.30 časova, u Ulici Rifata Burdževića u Novom Pazaru došlo je do saobraćajne nezgode sa velikom materijalnom štetom, koja je šokirala prolaznike i stanare ulice.

Prema prvim informacijama, vozilo novopazarskih tablica marke "golf 8" je velikom brzinom udarilo u automobil marke BMW tutinskih tablica. Od siline udarca, "golf 8" je završio prevrnut na krovu, dok je BMW ostao oštećen pored puta.

Odmah nakon nesreće, na lice mesta su stigle hitne službe, uključujući policiju. Dve osobe koje su se nalazile u "golfu" zadobile su lakše povrede, ali su iz predostrožnosti prevezene u bolnicu na detaljnije preglede i ispitivanje. Na svu sreću, povrede nisu bile ozbiljne, ali su povređeni zadržani u bolnici radi daljeg praćenja zdravstvenog stanja.

Fotografije koje prikazuju "golf 8" u prevrnutom položaju svedoče o obiljnosti udarca. Delovi automobila razbacani su po ulici, a šteta na oba vozila je velika. Na BMW-u su jasno vidljivi tragovi udara, ali srećom u njemu u nije bilo povređenih.

Saobraćajna nezgoda Novi Pazar Foto: Sandžak danas

Nesreća je izazvala veliku pažnju javnosti, a brojni prolaznici i stanovnici iz obližnjih kuća okupili su se na mestu događaja. Policija je ubrzo blokirala deo ulice kako bi obavila uviđaj i prikupila sve potrebne dokaze za istragu. Prvi rezultati istrage ukazuju na to da su neprilagođena brzina i potencijalno nepažnja vozača "golfa" glavni uzroci.

Stanovnici Ulice Rifata Burdževića kažu da je ovo jedan od brojnih incidenata koji se događaju na ovoj prometnoj deonici, posebno noću kada su ulice slabije osvetljene, a vozači često ne poštuju ograničenje brzine. Oni apeluju na lokalne vlasti da preduzmu dodatne mere za poboljšanje sigurnosti, poput postavljanja ležećih policajaca ili boljeg osvetljenja, kako bi se ovakve nesreće ubuduće sprečile.

(Telegraf.rs/Sandžakdanas)

Video: Kombi se zakucao u bankinu, delovi automobila po putu: Žestok sudar na Milošu Velikom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA