Poznati rusko-moldavski jutjuber popljuvao Srbiju, Rusi mu kukali na život ovde: "Bubašvabe, buka i buvljaci"

 
S. Ž.
S. Ž.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 24

Čuveni rusko-moldavski jutrjuber je posetio Srbiju, gradove Beograd i Novi Sad, te razgovarao sa pripadnicima ruske dijaspore i ukazao na njihova iskustva u životu u Srbiji, ali i na brojne probleme sa kojima se susreću.

U videu od 45 minuta koje je za nekoliko sati pogledala desetina hiljada ljudi, čuveni Vova je obišao delove Beograda koji nisu turistički -  buvljake, nehigijenska naselja, divlje deponije. Prčao je i o sukobima Srba sa pridošlim Rusima, zamerkama koje dobijaju, automobilima na ulicama koje je opisao rečju "smeće", bučnim komšijama u zgradama, lenjim srpskim radnicima i mnogo čemu drugom. Neki će reći da je preterao, a neko da je ukazao na naše nedostatke i minuse.

Mnogi Rusi su mu se požalili da ih Srbi kritikuju što se ne integrišu, a jedan od Rusa u snimku, koje je jutjuber intervjuisao, bio je šokiran prizorom sa buvljaka -   tvrdi da je tamo video veštačku vaginu.

Komentari na snimak su raznovrsni - od "ahahahaha, za 550 evra iznajmljuju ovu štalu sa psima u dvorištu i bubašvabama?! Bože, kako nas muzu, ljudi deluju OK, ali kako pristati na takve uslove?"

"Selektivno negativno subjektivno iskustvo više ljudi. Odvratno. Ovde se uopšte ne radi o Srbiji", glasio je drugi komentar.

"Momci kojima su po želji isključili muziku imali su veliku sreću. Normalno je da se ovde postavljaju koncertne ulične zvučnike i pali turbo-folk po celoj ulici (da se čuje kilometar unaokolo) cele noći. Došli smo do njih i zamolili ih da utišaju oko ponoći, kada smo shvatili da niko neće zaustaviti zabavu - gledali su nas potpuno bez razumevanja :). Rekli su dođi kod nas na rakiju, rođendan nam je. Bili smo kao - ehhh, napolju je noć, stišaj, ne. Na kraju, žurka je trajala do 2 sata ujutru, dok neko od meštana nije izdržao i pozvao policiju, svaka čast, došli su, ne baš brzo, ali su došli. Ove komšije nas sada ne pozdravljaju, jer misle da smo mi zvali policiju...", opisao je drugi Rus svoje muke u komentarima.

Šta vi mislite?

(Telegraf.rs)

Video: Đerlek: Operaciona sala je investicija od 1,5 miliona evra u naš zdravstveni sistem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    14. septembar 2024 | 15:08

    Široko im polje ako im se ne dopada. Mogu kod tog iz Moldavije.

  • Ja

    14. septembar 2024 | 15:45

    Bio u Rusiji, video kako zive, kako im funkcionišu brakovi, kakve su im pijace, sve... Neka cute i neka idu dalje ako im se ovde ne svidja. A to da smo mi sa njima braca, ne bih rekao... nisu za integraciju i kao da nas mnogi od njih gledaju sa visine. Ajmo, laganica....

  • ШЛИХТ

    14. septembar 2024 | 15:47

    У праву је у већини ствари,а ми смо један тако болесно наиван народ да се увек некако улагујемо странцима,правимо се прељубазни,паметујемо са знањем страних језика а у принципу нас не фермају ни за суву шљиву

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA