Obeležen Dan Opštine Majdanpek, dodeljene nagrade: Među laureatima ove godine i novinari!

 
A. G.
A. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

U okviru obeležavanja 12. septembra, Dana Opštine Majdanpek, na svečanoj sednici Opštinskog parlamenta dodeljena su najveća priznanja– Septembarske nagrade, zaslužnim pojedincima i kolektivima koji su svojim zalaganjem u periodu između dva praznika dali značajan doprinos afirmaciji i unapređenju opštine u svim sferama života i rada.

Među ovogodišnjim laureatima našli su se Laboratorija Opšte bolnice u Majdanpeku, Rukometni klub iz grada rudara, Dragoslav Janković, direktor Tehničke škole, i Vesna Jović, dugogodišnji novinar.

„Ovo je za nas velika čast. Mi smo jedan tim koji samo kao takav može da funkcioniše i da doprinese u radu koji je prepoznat na pravi način. Pokazali smo koliko smo požrtvovane i koliko smo doprinele, posebno u vreme kovida, ali i danas kada je naš rad usmeren na to da nema gužvi, što naši pacijenti, građani Majdanpeka, najbolje prepoznaju. Uvek smo tu za njih, u svako doba. Naša glavna sestra, Živka Petrović, i ja odlazimo u zasluženu penziju, ali s uverenjem da će sve nastaviti da funkcioniše kao i dok smo mi bile tu. Iza nas ostaje mlad, stručan tim koji će nas u svakom pogledu uspešno zameniti,” istakla je s ponosom dr Ljiljana Stević, načelnik Službe laboratorije Opšte bolnice u Majdanpeku.

Posle dugog niza godina, među dobitnicima ove prestižne opštinske nagrade našla se i novinarska branša. Rad novinara u ovim teškim vremenima punim izazova i iskušenja prepoznali su u Opštini Majdanpek, pa je Septembarska nagrada dodeljena Vesni Jović, dugogodišnjem novinaru i dopisniku iz Istočne Srbije.

Inače, ove godine je prvi put posebna Zlatna plaketa Opštine Majdanpek dodeljena kompaniji Zi Đin Koper Majdanpek.

(Telegraf.rs/M.R.)

Video: Prva truba Dragačevskog sabora Zećirović: Od sedme godine sviram trubu i san mi je bila ova nagrada

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA