Srpkinja zaplesala sa Turčinom da dobije sladoled? Vesela devojka igra, a na društvenim mrežama osuli paljbu

 
A. G.
A. G.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 4

Simpatične scene stigle su nam iz jednog turskog letovališta, međutim čini se da su upravo one potpuno podelile region.

Video snimak, koji se pojavio na društvenoj mreži Fejsbuk, praktično je preko noći postao viralan. Na njemu se vidi devojka koja igra sa Turčinom koji sprema sladoled. Ipak, opis koji stoji preko razigrane devojke privukao je pažnju:

- Turistkinja iz Srbije pleše u Turskoj da dobije sladoled.

Nepažljivim posmatračima ovo je bilo simpatično. Devojka je lepa, zgodna, mlada i očigledno vesela i razigrana, jako lepo igra i uživa u tome. Turčin prodaje sladoled i kopira njene pokrete dok ga sprema. Sve to izgleda vrlo skladno i simpatično, pa ipak mnogima, koji su malo više pažnje posvetili ovom snimku, scena se nimalo nije dopala.

Mnogi su istakli da je igranje za sladoled ponižavajuće.

"Srpkinja se ne bi ponižavala za sladoled", "Kakvo ponižavanje za sladoled, možda nije ni iz Srbije", "Samo je glupo da pleše za sladoled", "Ama ni blizu Srbije, zato se ne srami", "Koja sramota. U zatvor", "Izgubila kompas. Ko je, šta je i odakle je, a to nosi kodeks ponašanja prema strancima u drugim državama. Gde joj je nivo Srpkinje?" bili su samo neki od komentara na račun toga.

Ipak, mnogo veću pažnju izazvala je muzika koja je u išla u pratnji snimka. Originalna muzika je ugašena, a preko videa puštena je "Šota", upravo je to izazvalo najviše negativnih komentara:

"Zna li ona o Šoti?", "Ni slučajno nije iz Srbije i ne lupetajte", "Mi imamo naša divna kola za igru, a na ovu muziku se zna ko igra", "Ovo se ne igra u Srbiji jer znamo značenje te igre", "Srbija je i Pazar a i Kosovo. To nije srpski ples", "Kolika budala treba da budeš da igraš uz pesmu "Šote more šote" za sladoled ...mada mislim da nije original zvuk. Srpkinja nikad ne bi igrala uz ovu pesmu. Laž!", "Bože, Bože...igra Šotu... Šota Galica je ovo kolo igrala oko umorene srpske dece. Oprosti nam kneze Lazare i Milose Obiliću i svi koji ste ostavili svoje kosti diljem Evrope, za nas nedostojne potomke", "Da zna kako je nastala Šota nikada je igrala ne bi".

Ipak među negativnim komentarima našli su se i oni pozitivni.

"Živela mladost! Preslatki oboje...", "Bravo mila!!! Imaš herca i stila da zaigraš i da pokažeš prelepu igru...", "Lepo njoj, lepo gledati. Cura se na odmoru opustila", "Bravo devojko prelepa si, lepo plešeš... Očarala si Turčina", "Slatki su oboje. Neka igraju, nije bitno odakle je devojka", "Super devojka, super pleše baš me je razveselila", "Oboje prelepo izgledaju, a još bolje igraju. Samo neka je veselo. Život je jedan i proleti za čas posla…", bili su samo neki od pozitivnih komentara.

Šta vi mislite o ovom video snimku?

(Telegraf.rs)

Video: Dačić sa zamenikom ministra unutrašnjih poslova Turske o unapređenju saradnje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lim

    13. septembar 2024 | 21:26

    E pa Bože nas sačuvaj kad u svemu vidimo negativnog…🙏🏼 .. Ovo je jednostavno slatko, lepo, simpatično… Dragi moji, mislite pozitivno i očekujte pozitivne stvari…

  • Milan

    14. septembar 2024 | 06:17

    Igračica je Srpkinja iz Vladičinog Hana,udata ima sina i ćerku.muž je snimao kako pleše.posle igre sve žene,devojke i sva deca su dobili sladoled.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA