Najjeziviji prizor nakon sudara kod Novih Banovaca: Automobil kao da je bio u presi, vozač izvučen živ

 
A. G.
A. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Strašna saobraćajna nesreća dogodila se danas kod isključenja za Nove Banovce na autoputu Beograd-Novi Sad. U nesreći, koja se dogodila oko 18.45, povređen je vozač automobila.

Automobil je završio prevrnut na bok i smrskan između bankine i kamiona, a sada se pojavio i jezivi snimak sa lica mesta na kom se vidi uništeno vozilo.

Automobil je potpuno izgubio oblik, a prednji deo je potpuno smrskan, šoferka je slomljena na deliće, krov je potpuno ulubljen. Ni zadnji deo auta nije bolje prošao, pa je zadnje staklo skroz slomljeno, a krilo je odvojeno od auta. Slomljeni su u svi prozori, dok su stvari iz automobila izletele napolje.

- Snimak nakon današnje nezgode kod Novih Banovaca. Vozač automobila imao je neverovatnu sreću da preživi iako je automobil bio potpuno smrskan. On je bio svestan i komunikativan i lekarska ekipa mu je ukazala pomoć. Do nezgode je došlo kada je pukla guma na kamionu. Još uvek traje uklanjanje posledica nezgode, pa su mogući zastoji - piše u opisu jezvog snimka.

(Telegraf.rs)

Video: Kaja u crnoj "večanici" dok je muž u majci i framerkama: Pevačicina četrvta udaja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA