Amerikanka tražila pomoć Srpkinja: "Da li su izlasci na kafu popularni u vašoj zemlji ili da budem uvređena?"

 
E. K.
E. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Amerikanka koja se na Tiktoku predstavlja kao "Bler u Beogradu", napravila je pravu pometnju na mrežama kada je objavila snimak zbog nedoumce koju je imala - da li su izlasci sa nekim na kafu popularni u Srbiji ili treba da bude uvređena kada je to muškarci pitaju.

- Da li je pozivanje devojke na kafu popularno u Srbiji? Dešava mi se da mi neki lokalac ili turista priđe dok šetam ulicom i onda mi kažu da sam jako lepa, pa pitaju šta me je dovelu u Srbiju, čime se bavim, a ubrzo i da li bi mogli da me izvedu na kafu - objasnila je.

Kako je predočila, svesna je kulturoloških razlika između Amerikanaca i Srba, pa joj je donekle uvredljivo jer shvata da Srpkinje imaju visoke standarde, te da takvim pitanjem očekuju da ih ona nema.

@blairinbelgrade Coffee dates universally are low-effort, and I'm surprised that I've been asked out on coffee dates in Belgrade. Serbian ladies, would you accept a coffee date? #Belgrade #Beograd #Serbia #srbija #srbijatiktok #balkan #balkantiktok #dating #coffeedate #blairinbelgrade ♬ original sound - Blair In Belgrade

Na sve, napominje da zna da je kafa izuzetno popularna u našoj zemlji, ali da je ona inače ne pije, pa naglasila i da ima dečka koji se stalno trudi da joj pokaže koliko mu znači, te da su pitanja za izlazak na kafu dodatno neumesna.

- Imam dečka koji me vodi u lepe restorane i trudi se da nam sastanci budu poseban doživljaj. Pitanje da li hoću na kafu jednostavno nije dovoljno da me impresionira, samo nisam sigurna da li treba i da me uvredi - zapitala je Amerikanka.

Ona je pozvala Srpkinje da joj napišu šta misle da bi znala za ubuduće.

(Telegraf.rs)

Video: Beogradska nadbiskupija proslavila 100 godina postojanja: Prisustvovao Vučić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA