Letovanje u sekundi postalo pakao! Poruka Srpkinje tera suze na oči: "Ćerkica mi je proletela kroz staklo"

 
A. G.
A. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Mami iz Srbije odlazak na letovanje ove godine ostaće zauvek u sećanju, nažalost, ne samo po lepom.

Njena ćerka prošla je kroz staklena vrata i zadobila povrede. Ubrzo su ona i suprug sa detetom završili u Hitnoj pomoći. Na sreću, devojčica je zadobila samo lakše povrede.

Mama se sada oglasila putem Instagrama, a poruka koju je poslala tera suze na oči i podseća da u ovom svetu i dalje ima dobrih ljudi.

- Želela bih da se zahvalim svima koji su 09.09. u Flogiti pomogli suprugu i meni kada nam je ćerka, jer je bio mrak u hodniku, prošla kroz straklena vrata i zadobila povrede od stakla. Ovo nisam sanjala kao roditelj, da može da se desi, a bili smo tik iza nje. Hvala svima koji su izašli iz svojih soba da pritrče u pomoć, zvali hitnu, čuvali nam mlađu ćerkicu. Ženama iz Pančeva, ženi iz Makedonije... Grkinji koja je odmah pozvala Hitnu pomoć. Bojanu koji je čuvao našu bebu i krenuo sa nama do bolnice. Svakome ko je bio tu, a bilo je dosta ljudi. Hvala Bogu, naša ćerka je prošla sa manjim povredama i dobro je! Dobri ljudi, hvala vam do neba! - pisalo je u poruci koju je ova mama ostavila.

(Telegraf.rs)

Video: Požar na Atici i dalje besni: Drama u Grčkoj ne prestaje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA