Lepotica povela kolo na vašaru: Svi pogledi bili uprti u nju, uporedili je sa Monikom Beluči

 
J. V.
J. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Vašari širom Sandžaka oduvek su bili prilika za okupljanje ljudi, slavlje i pokazivanje narodne tradicije. Ove godine, na poznatom vašaru u selu Đerekare, pažnju svih prisutnih ukrala je devojka iz ugledne porodice Bibić. U centru pažnje našla se nakon što je povela kolo, a video njenog nastupa postao je viralan na društvenim mrežama.

Devojka je izazvala niz pohvala zbog svog gracioznog i energičnog vođenja kola. Mnogi korisnici interneta su se oduševljeno prisećali vremena kada je ovakva vrsta zabave bila deo svakodnevice.

Vašar u Đerekare, koji tradicionalno okuplja veliki broj ljudi, bio je i prilika da se pokaže raskošna tradicija bacanja novca u čast plesača. Ove godine, prisutni su bacali po 200 evra kako bi dodatno počastili ovu talentovanu devojku.

Komentari ispod videa su prepuni pohvala za njenu prirodnu lepotu i eleganciju: "E, to je prava lepota, bez tetovaža i silikona. Živa, zdrava, srećna i uvek vesela bila i ovaj svet krasila", napisala je jedna korisnica. Drugi su je uporedili s holivudskom zvezdom Monikom Beluči, dodajući da njena prirodna lepota nadmašuje čak i svetski poznate lepotice.

"Nema lepših od sandžačkih devojaka“, dodao je jedan komentator.

Ovaj vašar ostaje događaj o kojem će se dugo pričati.

(Telegraf.rs)

Video: Nije odmor samo more i provodi: Najlepša srpska rukometašica uzela kosu i pokazala kako se to radi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA