Srbi svedočili pravoj drami u Olimpik Biču: "Bila je na kiseoniku, jedva je disala"

 
E. S.
E. S.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Prava drama odigrala se danas oko 13 sati na plaži u Olimpik Biču. Kako je obavestila srpska turistkinja u Fejsbuk grupi Grčka info, jedna žena se nagutala vode, a to je bilo toliko dramatično da su intervenisali i spasioci, a pozvana je i hitna pomoć.

U pomoć je pritekao i jedan doktor, koji se, kako navodi, našao na pravom mestu u pravo vreme. Došlo je čak i do reanimacije koja je trajala nekoliko minuta, a koju je obavio već pomenuti doktor koji se našao na plaži.

"Odvezla je hitna pomoć na kolicima dok je na kiseoniku žena jedva disala", napisala je turistkinja, koju je zanimalo da li neko ima informacije o ženi i da li je sve okej, jer su se, kako navodi, svi koji su se zatekli na plaži tada potresli i zabrinuli.

U komentarima ispod objave, oglasila se ćerka žene koja se nagutala vode i zahvalila svima koji su pomogli. Ćerka je navela da je njena mama dobro posle svega što se desilo.

(Telegraf.rs)

Video: Požar na Atici i dalje besni: Drama u Grčkoj ne prestaje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Даросава

    11. septembar 2024 | 18:27

    Како се нагутала слане воде? Намерно је пила па је се препила? Дајте бре људи, жена се давила и није могла дисати јер јој је вода у грлу активирала спазам(стезање мишића око душника како вода неби могла доћи у плућа).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA