Amerikanka iz Srbije jasno naznačila šta je bolje u našoj zemlji u odnosu na SAD: Neće im se sve svideti

 
E. K.
E. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Amerikanka koja živi u Srbiji i čije dete pohađa prvi razred u našoj zemlji, često na mrežama deli neka svoja razmišljanja od kojih mnogi snimci prilično uzburkaju ljude iz Srbije. Ovaj put, osvrnula se na razlike između naše zemlje i SAD.

Odmah na početku navela je jednu veliku razliku koji mnogi prvu pomenu - saobraćaj.

- Ovde vam nisu potrebna kola toliko, u suštini svuda možete peške i postoje razne opcije saobraćaja - kazala je, a onda se osvrnula na nešto što je takođe česta tema - hranu.

O ukusima ne treba raspravljati, ali ako je većinsko mišljenje kako građana, tako i stranaca da su naša jela zaista specijalna, nemoguće da u tome nema barem trunke istine.

- Kvalitet hrane je toliko bolji, toliko da je čak i meso sočno! Ne raspadne vam se u ustima i nema ukus peska kao kod kuće i nisu sve stvari dostupne tokom cele godine do te mere da počnu da se osećaju kao da su veštačke. Čak i procesuirana hrana ima samo osam do deset sastojaka, a ne kao kod kuće gde ih bude 30 i 40, toliko da moramo da se zapitamo šta je zapravo u tome - kazala je Amerikanka, na Tiktoku poznata kao "mamaticia3".

Potom je navela još nešto što neretko bude spomenuto kada se govori o našoj zemlji.

- Bezbednost za moju decu i mene mi je veoma važna, a u Srbiji se zaista osećam veoma sigurno. Ne moram da se osvrćem preko ramena da bih se osećala bezbedno. Mogu da šetam sa mojim devojčicama kako tokom dana, tako i noću - rekla je.

@mamaticia3 What I find better outside of the U.S.A. #foryou#vlog#foryoupageofficial #fyp#foruyou #fyp #forupagee#fypvitaltiktok #foryoupagee #foryourpride #foryourpagechallenge #fyppppppppppppppppppppppp #foryourpagetiktok #abroadlife##vlogger#myjourney #cali#learningserbian #serbia#caligirls#balkans#vlogtiktokers#balkantiktok#balkans#beograd#belgrade#novisad#nis#serbs#serbiangirl#serbiatiktok#serbia#momtiktok#usa_tiktok #momlife#momsoftiktok #livingaboard#livingoutsidetheus ♬ original sound - Mamaticia3

Pomenula je i da je primetila da ovde, za razliku od SAD, postoji balans između privatnog posla.

- Kući su svi u žurbi, a ovde ljudi često podsećaju: "Polako, polako" - objasnila je na šta misli.

(Telegraf.rs)

Video: Spektakl na nebu, veličanstveni defile i poslednja reč vojne tehnike u Batajnici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA